Retkiruoka

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

10

minutes

Tämä ruoka on nimetty retkiruoaksi, koska tähän tulevat ainekset kestävät hyvin rinkassa ilman kylmäsäilytystä. Tämä on myös nopea valmistaa vaikka trangiassa tai sitten ihan kotona liedellä, eli tämä on nopea ateria mikä valmistuu ihan reilussa kymmenessä minuutissa. Jos olet vaeltamassa tai muuten haluat syödä tämän tukiateriana, niin tuplaa nuudeleiden määrä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 50 g riisinuudelia

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • 200 g maustettua tonnikalaa (esim. pussitonnikala John West jacket toppers with lime & black pepper sopii hyvin, niitä riittä 2 pussia)

  • 100 g kermaa (10-15%) (retkelle valitse UHT-käsitelty kerma joka säilyy huoneenlämmössä)

  • ripaus suolaa

  • miehen annos
  • 80 g riisinuudelia

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 300 g maustettua tonnikalaa (esim. pussitonnikala John West jacket toppers with lime & black pepper sopii hyvin, niitä riittää 4 pussia)

  • 200 g kermaa (10-15%) (retkelle valitse UHT-käsitelty kerma joka säilyy huoneenlämmössä)

  • ripaus suolaa

Directions

  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Puolita kirsikkatomaatit.
  • Valuta ylimääräinen vesi pois ja lisää tonnikala sekä kerma.
  • Sekoittele hyvin. Lisää vielä tomaatit.
  • Tarkista maku ja lisää suolaa oman maun mukaan.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!