Välimerellinen munakas

Annokset

1

annos
Valmistusaika

15

minutes

Väliimerelliseen munakkaaseen sopivat myös syksyn sienet. Ihanaa suolaisuutta tuo oliivit ja feta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 5 g öljyä

  • 50 g sienä (esim. herkkusieniä tai suppilovahveroita)

  • noin 1 dl säilykepaprikaa mausteliemessä

  • 2 kananmunaa

  • 2 rkl vettä

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 35 g oliiveja

  • 20 g fetaa

  • miehen annos
  • 5 g öljyä

  • 70 g sienä (esim. herkkusieniä tai suppilovahveroita)

  • noin 1 1/2 dl säilykepaprikaa mausteliemessä

  • 3 kananmunaa

  • 3 rkl vettä

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 50 g oliiveja

  • 30 g fetaa

ohjeet

  • Huuhtele ja pilko sienet pieniksi paloiksi.
  • Riko kananmunat kulhoon, sekoita joukkoon vesi sekä ripaus suolaa ja mustapippuria.
  • Lirauta öljy pannulle.
  • Paanda sieniä ja paprikoita hetki öljyssä pannulla.
  • Lisää päälle munaseos.
  • Anna munakkaan hyytyä matalalla lämmöllä muutama minuutti, niin että se on kauttaaltaan kypsynyt. Varo ettei pohja pala.
  • Lisää päälle oliivit (voit pilkkoa niitä vähän jos ne ovat kokonaisia) sekä murustele fetajuusto.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!