Sushisalaatti

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämän salaatin ydin on tuore lohi joka vain pikamarinoidaan. Värikäs salaatti on raikas ja täyttävä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • marinoitu lohi naisen annos
  • 300 g lohifileetä

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1 –2 rkl tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna

  • 1 tl wasabia

  • kastike naisen annos
  • 2 rkl soijakastiketta

  • 2 rkl limettimehua

  • 10 g seesamiöljyä

  • salaatti naisen annos
  • 74 g riisinuudeleita

  • 1 l vettä kypsentämiseen

  • 2 porkkanaa

  • ½ kurkkua

  • 1 ruukku jääsalaattia

  • 70 g avokadoa

  • 1 limetti

  • 2 kevätsipulia

  • wasabi-majoneesi naisen annos
  • 15 g majoneesia

  • nokare wasabia

  • marinoitu lohi miehen annos
  • 450 g lohifileetä

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 2 -3 rkl tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna

  • 1 ,5 tl wasabia

  • kastike miehen annos
  • 3 rkl soijakastiketta

  • 3 rkl limettimehua

  • 15 g seesamiöljyä

  • salaatti miehen annos
  • 120 g riisinuudeleita

  • 1 l vettä kypsentämiseen

  • 3 porkkanaa

  • 1 kurkku

  • 1 ruukku jääsalaattia

  • 100 g avokadoa

  • 1 limetti

  • 3 kevätsipulia

  • wasabi-majoneesi miehen annos
  • 25 g majoneesia

  • nokare wasabia

ohjeet

  • Poista lohifileestä nahka ja paloittele lohi. Sekoita soija, inkivääriraaste ja wasabi kulhossa. Lisää lohipalat ja pyöräytä sekaisin. Anna marinoitua salaatin valmistuksen ajan.
  • Sekoita kastikkeen ainekset.
  • Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja nosta liedeltä. Lisää riisinuudelit 3 minuutiksi. Valuta nuudelit siivilässä ja huuhdo kylmällä vedellä. Kumoa takaisin kattilaan. Lisää joukkoon runsas puolet kastikkeesta.
  • Kuori porkkanat ja suikaloi ne kuorimaveitsellä. Huuhdo ja suikaloi kurkku, mutta jätä kostea sisus käyttämättä. Huuhdo ja revi salaatti. Kuori ja lohko avokado ja limetit, silppua kevätsipuli.
  • Lado isolle vadille salaatti, porkkanat ja kurkut. Lisää päälle nuudelit pyöräyttämällä ne haarukan avulla kasoiksi. Nostele päälle lohipalat.
  • Viimeistele avokado- ja limettilohkoilla, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä. Kaada päälle loppu kastike.
  • Syö lisäksi wasabilla maustettua majoneesia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!