Olivian kana
4
annosta1
hourToiveresepti! Tämä resepti on jälleen helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Kana on maukkaan rapsakka leivityksen ansiosta ja kermainen kastike viimeistelee ruoan.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- NAISEN ANNOS
400 g broilerin rintafileitä tai filepihvejä tai 400 g tofua
20 g mantelijauhoja
10 g öljyä
150 g tuoreita herkkusieniä
400 g babyporkkanoita (pakaste)
200 g ruokakermaa (10%)
100 g creme fraichea (12%)
1 1/2 rkl soijakastiketta
2 tl rosepippuria
- MIEHEN ANNOS
600 g broilerin rintafileitä tai filepihvejä tai 600 g tofua
30 g mantelijauhoja
15 g öljyä
200 g tuoreita herkkusieniä
600 g babyporkkanoita (pakaste)
300 g ruokakermaa (10%)
200 g creme fraichea (12%)
2 1/2 rkl soijakastiketta
3 tl rosepippuria
ohjeet
- Leikkaa kanafileet puoliksi tai viipaloi tofu. Ripottele mantelijauhot kanan/tofun päälle ja paista pannulla öljyssä. Kaada uunivuokaan.
- Viipaloi herkkusienet ja paista kevyesti pannulla. Kaada sienet kana/tofupalojen sekaan vuokaan.
- Lisää jäiset babyporkkanat.
- Valmista kastike sekoittamalla kerma, creme fraiche, rosepippuri ja soijakastike keskenään.
- Lisää kastike vuokaan.
- Hauduta uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia kunnes kana on kypsää ja porkkanat pehmenneitä.