Tex-mex-pyttipannu

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Perinteinen pyttipannu saa uuden vivahteen kun se maustetaan tex-mex-tyyliin ja päälle lisätään salsaa. 

Pyttipannu valmistuu nopeasti jos perunat on jo valmiiksi keitetty. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • NAISEN ANNOS
  • 480 g perunoita

  • 1 sipuli

  • 10 g öljyä

  • 400 g jauhelihaa tai 280 g härkistä

  • 1/2 tl cayanne-pippuria

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl paprikaa

  • 1 tl oreganoa

  • 1/2 tl korianteria

  • 1 paprika

  • 200 g salsa-kastiketta (sokeroimaton)

  • 60 g feta-juustoa

  • (halutessasi päälle tuoretta persiljaa tai korianteria)

  • MIEHEN ANNOS
  • 760 g perunoita

  • 1 sipuli

  • 15 g öljyä

  • 600 g jauhelihaa tai 400 g härkistä

  • 1/2 tl cayanne-pippuria

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 tl paprikaa

  • 1 tl oreganoa

  • 1/2 tl korianteria

  • 2 paprikaa

  • 200 g salsa-kastiketta (sokeroimaton)

  • 90 g feta-juustoa

  • (halutessasi päälle tuoretta persiljaa tai korianteria)

ohjeet

  • Keitä perunat kypsiksi.
  • Kuori ja viipaloi sipuli.
  • Lohko perunat viipaleiksi ja kuutioi paprika.
  • Kuulota sipulia öljyssä.
  • Lisää pannulle jauheliha tai härkis. Ruskista hetken aikaa.
  • Lisää perunat pannulle.
  • Lisää suola ja muut mausteet.
  • Kääntele pyttipannua hetken aikaa pannulla.
  • Lisää paprikakuutiot ja paista vielä noin 5 minuuttia.
  • Testaa maku ja lisää mausteita makusi mukaan.
  • Lisää päälle salsaa ja fetaa.
  • Halutessasi viimeistele tuoreilla yrteillä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!