Katkarapupasta

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

19

minutes

Helppo ja maukas katkarapupasta maustetaan raikkaalla limellä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 75 g pastaa

  • 10 g öljyä

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 sipuli

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 1 limetin mehu

  • 1 limetin kuor raastettuna

  • 2/3 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 450 g katkarapuja

  • päälle naisen annos
  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa

  • limetin viipaleita

  • miehen annos
  • 120 g pastaa

  • 15 g öljyä

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 1 sipuli

  • 300 g kirsikkatomaatteja

  • 1 limetin mehu

  • 1 limetin kuor raastettuna

  • 1 tl suolaa

  • 2/3 tl mustapippuria

  • 600 g katkarapuja

  • päälle miehen annos
  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa

  • limetin viipaleita

OHJEET

  • Ota katkaravut sulamaan muutamaa tuntia ennen ruoan valmistusta tai sulata ravut lämpimässä vedessä.
  • Laita pasta kiehumaan pussin ohjeen mukaan.
  • Halkaise kirsikkatomaatit.
  • Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä, niin kauan että ne ovat pehmenneet. Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja hämmennä hetken aikaa, niin että tomaatit hivenen pehmenevät.
  • Lisää pannulle kypsä pasta ja katkaravut. Mausta suolalla, pippurilla sekä limen kuoriraasteella. Muista pestä lime hyvin ja raasta vain vihreää kuorta.. Lisää lopuksi sekaan limen mehu. Hämmennä hyvin.
  • Kun katkaravut ovat lämmenneet pasta on valmista. Älä kuumennan katkarapuja liian kauan ettei niistä tule sitkeitä.
  • Syö pasta turkkilaisen jogurtin, limen ja yrrttien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!