Oskarin salaatti

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Klassinen oskarin leipä on varmasti monelle tuttu. Teimme tästä herkullisestä katkarapujen, porsaan leikkeen ja choron-kastikkeen yhdsitelmästä salaatin. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 200 g porsaan filettä tai 200 g tofua

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 150 g katkarapuja

  • 1/2 sitruunan mehu

  • ripaus suolaa

  • 1 ruukku salaattia

  • 1 kurkku

  • 300 g parsaa

  • Choron-majoneesi naisen annos
  • 60 g majoneesia

  • 1 rkl tomaattipyrettä

  • 1 tl rakuunaa

  • 1 pieni salottisipuli

  • miehen annos
  • 300 g porsaan filettä tai 300 g tofua

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 200 g katkarapuja

  • 1/2 sitruunan mehu

  • ripaus suolaa

  • 1 ruukku salaattia

  • 1 kurkku

  • 400 g parsaa

  • Choron-majoneesi miehen annos
  • 100 g majoneesia

  • 1 1/2 rkl tomaattipyrettä

  • 1 1/2 tl rakuunaa

  • 1 salottisipuli

OHJEET

  • Ota katkaravut huoneenlämpöön sulamaan tai sulata lämpöisen veden alla.
  • Paista pannulla porsaan fileet tai siivutettu tofu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa parsoista kova puumainen alaosa pois. Höyrytä parsa höyrytyskattilassa tai siivilässä kattilan päällä noin 6-8 minuuttia, niin että se on pehmennyt.
  • Sekoita katkarapuihin sitruunamehua ja ripaus suolaa.
  • Valmista kastike. Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Sekoita majoneesiin tomaattipyre, rakuuna ja sipulisilppu.
  • Huuhtele salaatti ja revi se laakean kulhon pohjalle. Pilko päälle kurkku. Asettele päälle porsaan fileet tai tofu-siivut ja parsat. Viimeistele katkaravuilla ja choron-majoneesilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!