Pinaattiletut

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Toiveresepti! Pinaattiletut on suomalaista pikaruokaa parhamillaan. Me teimme tästä herkusta proteiinipitoisen version, joka maistuu koko perheelle.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 75 g kaurajauhoja

  • 1/2 tl suolaa

  • 200 g pinaattia (pakaste sulatettuna tai tuore hienonnettuna)

  • 150 g rahkaa

  • 4 kananmunaa

  • 1 dl vettä tai mantelimaitoa (sokeroimaton)

  • 30 g öljyä paistamiseen

  • päälle naisen annos
  • 300 g puolukoita tai muita marjoja

  • miehen annos
  • 120 g kaurajauhoja

  • 1 tl suolaa

  • 300 g pinaattia (pakaste sulatettuna tai tuore hienonnettuna)

  • 250 g rahkaa

  • 6 kananmunaa

  • 1 ,5 dl vettä tai mantelimaitoa (sokeroimaton)

  • 45 g öljyä paistamiseen

  • päälle miehen annos
  • 450 g puolukoita tai muita marjoja

OHJEET

  • Mittaa rahka kulhoon. Riko sekaan kananmunat,vesi tai mantelimaito ja suola. Lisää jauhot ja sekoita. Anna turvota hetki.
  • Lisää pinaatti taikinan sekaan ja vispilöi sekaisin.
  • Paista taikinasta mielesi mukaan isoja lettuja, tai ohukaispannulla pieniä.
  • Syö marjojen kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!