Itämainen paahdettu munakoiso-kanapaistos
3
annosta39
minutesKasviksiin ja kanaan saadaan ihana paahteinen maku grillaamalla tai paahtamalla uunissa. Päälle sivellään mausteöljyä ja annos viimeistellään fetalla.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINESOSAT
naisen annos
1 munakoiso
3 tomaattia
1 paprika
300 g kanafileitä tai 300 g tofua
60 g fetaa
tuoretta persiljaa tai korianteria
mausteöljy naisen annos
45 g öljyä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl tomaattipyreetä
1 tl juustokuminaa
1 tl kanelia
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilihiutaleita
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
miehen annos
2 munakoisoa
4 tomaattia
1 paprika
450 g kanafileitä tai 450 g tofua
90 g fetaa
tuoretta persiljaa tai korianteria
mausteöljy miehen annos
90 g öljyä
2 valkosipulinkynttä
1 ,5 rkl tomaattipyreetä
1 ,5 tl juustokuminaa
1 ,5 tl kanelia
1 ,5 tl paprikajauhetta
2/3 tl chilihiutaleita
1 ,5 tl suolaa
2/3 tl mustapippuria
OHJEET
- Tee ensin mausteöljy. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja jätä maustumaan.
- Leikkele munakoiso, paprika ja tomaatit reilun kokoisiksi lohkoiksi. (jos grillaat kannattaa tomaatit grillata kokonaisina). Jos käytät tofua viipaloi tofu.
- Levittele kasvikset sekä kanat/tofut pellille ja voitele kevyesti rpuolella mausteöljyllä. Laita uuniin ja paista noin 20 minuuttia 200 asteessa grillivastuksella, niin kauan että kasvikset on pehmenneet ja kanat tai tofut kypsyneet.
- Tai laita kasvikset ja kanat/tofut lömpöiseen grilliin ja voitele mausteöljyllä grillatessa. Grillaa kypsiksi.
- Kaada kypsät aineket laakealle vadille. Pieni tomaatteja, jos grillasit ne kokonaisina. Kaada loppu mausteöljy paistoksen päälle. Viimeistele fetalla ja yrteillä.