Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Kesäkurpitsa-halloumipihvit saavat ylleen raikkaan limekastikkeen. Pihvit maistuu hyvin heti lämpöisinä tai seuraavana päivänä jääkaappikylminä.


Halloumi toimii sekä proteiinin että rasvan lähteenä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • naisen annos
  • 1 kesäkurpitsa

  • 200 g halloumijuustoa

  • 4 kananmunaa

  • ½ tl mustapippuria

  • rypsiöljyä paistamiseen

  • (psylliumia)

  • kastike naisen annos
  • 150 g kreikkalaista jogurttia

  • 1 rkl limetin mehua

  • ½ ruukku tuoretta minttua, hienonnettuna tai 1 tl kuivattua minttua

  • ½ tl mustapippuria

  • ¼ tl suolaa

  • lisäksi miehet ja naiset
  • 200 g baby-pinaattia

  • 1 kurkku

  • miehen annos
  • 1 kesäkurpitsa

  • 300 g halloumijuustoa

  • 6 kananmunaa

  • 1 tl mustapippuria

  • rypsiöljyä paistamiseen

  • (psylliumia)

  • kastike miehen annos
  • 300 g kreikkalaista jogurttia

  • 2 rkl limetin mehua

  • 1 ruukku tuoretta minttua, hienonnettuna tai 2 tl kuivattua minttua

  • 1 tl mustapippuria

  • 2/3 tl suolaa

OHJEET

  • Tee ensin jogurttikastike. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
  • Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi kartioraastimella ja puristele raasteesta ylimääräinen neste pois esim. siivilän läpi.
  • Raasta myös halloumi. Lisää raasteet, kananmunat ja mustapippuri kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi. Voit lisätä ripauksen psylliumia, jos tuntuu että taikina ei pysy kasassa.
  • Paista taikinamassasta pieniä pihvejä öljyssä pannulla. Paista pihvejä keskilämmöllä muutama minuutti per puoli.
  • Tarjoa kesäkurpitsa-halloumipihvit jogurttikastikkeen kanssa, sekä lisää lautaselle baby-pinaattia ja kurkkua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!