Tex mex -tonnikalaleivät

Annokset

1

annos
Aktiivinen valmistusaika

10

minutes
Kokonaisvalmistusaika

18

minutes


Nopeat maukkaat, sopivasti mausteiset tonnikalaleivät onnistuu kädenkäänteessä. 


OIKOPOLKU: voit lämmittää leivät myös muutamassa minuutissa mikrossa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • naisen annos
  • 2 palaa kaurapaloja (100 % kaura) tai ruispaloja

  • 4 rkl salsaa (sokeroimaton)

  • 50 g tonnikalaa vedessä

  • 30 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10%)

  • 70 g avokadoa

  • halutessasi yrttejä päälle

  • kurkkua ja tomaattia

  • miehen annos
  • 3 palaa kaurapaloja (100 % kaura) tai ruispaloja

  • 6 rkl salsaa (sokeroimaton)

  • 75 g tonnikalaa vedessä

  • 45 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10%)

  • 100 g avokadoa

  • halutessasi yrttejä päälle

  • kurkkua ja tomaattia

OHJEET

  • Levittele salsa leipien päälle.
  • Levitä päälle tonnikala ja raasta juusto.
  • Lämmitä 200 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia tai mikrossa muutama minuutti, niin että juusto on sulanut.
  • Lisää päälle avokado viipaleina. Voit riipotella päälle vielä korianteria tai persiljaa.
  • Syö kurkkuviipaleiden ja tomaattien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!