Tex mex -tonnikalaleivät
Annokset
1
annosAktiivinen valmistusaika
10
minutesKokonaisvalmistusaika
18
minutes
Nopeat maukkaat, sopivasti mausteiset tonnikalaleivät onnistuu kädenkäänteessä.
OIKOPOLKU: voit lämmittää leivät myös muutamassa minuutissa mikrossa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINESOSAT
- naisen annos
2 palaa kaurapaloja (100 % kaura) tai ruispaloja
4 rkl salsaa (sokeroimaton)
50 g tonnikalaa vedessä
30 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10%)
70 g avokadoa
halutessasi yrttejä päälle
kurkkua ja tomaattia
- miehen annos
3 palaa kaurapaloja (100 % kaura) tai ruispaloja
6 rkl salsaa (sokeroimaton)
75 g tonnikalaa vedessä
45 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10%)
100 g avokadoa
halutessasi yrttejä päälle
kurkkua ja tomaattia
OHJEET
- Levittele salsa leipien päälle.
- Levitä päälle tonnikala ja raasta juusto.
- Lämmitä 200 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia tai mikrossa muutama minuutti, niin että juusto on sulanut.
- Lisää päälle avokado viipaleina. Voit riipotella päälle vielä korianteria tai persiljaa.
- Syö kurkkuviipaleiden ja tomaattien kanssa.