Mehevä kasvislaatikko

Annokset

3

annosta
Aktiivinen valmistusaika

15

minutes
Kokonaisvalmistusaika

45

minutes


Maukas juustoinen kasvislaatikko täysin ilman pilkkomista. Sekoittele vain ainekset yhteen ja työnna vuoka uuniin. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • naisen annos
  • 80 g soijarouhetta tai 200 g kananjauhelihaa

  • 3 dl vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 2 tl basilikaa tai muita yrttejä

  • 600 g kasvissekoitusta (pakaste)

  • 250 g kolmen juuston ruokakerma (10%)

  • 60 g kevyt juustoa (rasvaa max 10%)

  • 10 g öljyä vuoan voiteluun

  • miehen annos
  • 120 g soijarouhetta tai 300 g kananjauhelihaa

  • 5 dl vettä

  • 1 1/2 v kasvisliemikuutiota

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 2 tl basilikaa tai muita yrttejä

  • 800 g kasvissekoitusta (pakaste)

  • 500 g kolmen juuston ruokakerma (10%)

  • 90 g kevyt juustoa (rasvaa max 10%)

  • 15 g öljyä vuoan voiteluun

OHJEET

  • Jos teet ruuan jauhelihasta ruskista ensin jauhaliha ja laita se sivuun.
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Tee kasvisliemi lämmittämällä vesi kasarissa ja lisää kasvisliemikuutio(t). Lisää kuumaan veteen soijarouhe tai ruskistettu jauheliha. Anna hautua muutama minuutti matalalla lämmöllä. Lisää joukkoon kerma ja mausteet. Sekoita hyvin.
  • Voitele uunivuoka. Kaada jäiset kasvikset uunivuokaan. Lisää päälle kastike ja sekoittele kaikki sekaisin.
  • Raasta päälle juusto. Laita vuoka uuniin ja paista noin 30 minuuttia niin että kasvikset ovat kypsyneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!