Mausteinen kanapelti
3
annosta15
minutes45
minutes
Tämä kanapelti on helppo ja maistuva arjen ruoka. Valmistukseen ei mene kuin hetki ja pellille voit lisätä myös muita kasvisten loppuja mitä kaapista sattuu löytymään. Tai voit korvata kasvikset pakasteen juuressekoituksella ja näin aktiiviseen valmistamiseen ei mene kuin 5 minuuttia.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINESOSAT
- naisen annos
300 g kanafileita tai -leikkeitä tai 300 g tofua
1 (n. 300 g) munakoiso
1 (n. 200 g) palsternakka
300 g tomaatteja
- marinadi naisen annos
1 tl curry-tahnaa
20 g öljyä
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
- chilimajoneesi naisen annos
60 g majoneesia
1/2 tl srirachaa
- miehen annos
450 g kanafileita tai -leikkeitä tai 450 g tofua
1 (n. 300 g) munakoiso
2 (n. 400 g) palsternakkaa
400 g tomaatteja
- marinadi miehen annos
1 1/2 tl curry-tahnaa
30 g öljyä
1 1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
- chilimajoneesi miehen annos
100 g majoneesia
1 tl srirachaa
OHJEET
- Laita uuni lämpenemään 200 asteseen.
- Kuori ja viipaloi palsternakka. Viipaloi munakoiso.
- Jos käytät tofua viipaloi tofu ja kuivaa pinta.
- Asettele vihannekset ja kanan palat pellille. Jos käytät tofua, älä laita vielä tofua pellille.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään. Sivele marinadia kanojen/tofujen päälle sekä kasviksiin. Tässä hyvänä apuna on pulla- tai grillisuti.
- Työnnä pelti uuniin ja paista noin 30 minuuttia, niin että vihannekset on kypsyneet. Jos käytät tofua, lisää tofu pellille noin viimeiseksi 10 minuutiksi. Varo ettei se kovetu liikaa.
- Ruuan kypsyessä sekoita chilimajoneesin ainekset yhteen.
- Syö ruoka majoneesin kanssa.