Helppo tomaatti-lohivuoka
Annokset
3
annostaValmistusaika
35
minutes
Tähän lohivuokaan ei tarvitse paljon pilkkomista tai valmistelua, ainekset vain vuokaan ja uuni hoitaa homman.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINESOSAT
- naisen annos
200 g varsiparsakaalia tai pakaste parsakaalia
200 g tomaatteja tai kirsikkatomaatteja
300 g lohifilettä tai lohisuikaletta
10 g öljyä
1 tl kuivattua basilikaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl suolaa
75 g fetaa tai sinihomejuustoa
- miehen annos
400 g varsiparsakaalia tai pakaste parsakaalia
300 g tomaatteja tai kirsikkatomaatteja
450 g lohifilettä tai lohisuikaletta
15 g öljyä
1 1/2 tl kuivattua basilikaa
2/3 tl mustapippuria
1 1/3 tl suolaa
150 g fetaa tai sinihomejuustoa
OHJEET
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Pieni tomaatit. Levittele kasvikset vuoan pohjalle.
- Ripottele päälle öljyä sekä basilikaa, riipaus suolaa sekä pippuria.
- Laita vuoka uuniin noin 10 minuutiksi.
- Jos sinulla on lohifileitä, leikkaa nahka pois fileestä.
- Ota vuoka uunista ja levitä päälle lohet. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria, sekä ripottele päälle juusto.
- Paista vielä noin 15 minuuttia, niin että lohi on sopivan kypsää. Se voi jäädä sisältä vähän tummemman punaiseksi.