Aasialainen naudanlihawokki

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

25

minutes

Tämä wokki saa aasialaishenkisiä vivahteita seesaminsiemenöljystä, chilistä ja kalakastikkeesta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 300 g naudan suikaleita tai 120 g soija-suikaleita

  • 400 g wokkivihanneksia

  • 1/2 rkl soijakastiketta

  • 10 g seesamöljyä

  • tuoretta korianteria

  • 10 g seesaminsiemeniä

  • marinadi naisen annos
  • 1/2 punasipuli

  • 1/2 punainen chili

  • 1 limetin mehu

  • 1 rkl soijakastiketta

  • 20 g seesamöljyä

  • 1 tl kalakastiketta

  • miehen annos
  • 450 g naudan suikaleita tai 180 g soija-suikaleita

  • 600 g wokkivihanneksia

  • 1 rkl soijakastiketta

  • 15 g seesamöljyä

  • tuoretta korianteria

  • 15 g seesaminsiemeniä

  • marinadi miehen annos
  • 1 punasipuli

  • 1/2 punainen chili

  • 1 limetin mehu

  • 1 1/2 rkl soijakastiketta

  • 30 g seesamöljyä

  • 1 tl kalakastiketta

ohjeet

  • Tee ensin marinadi: Kuori ja pilko sipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna se pieniksi.
  • Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
  • Sekoita kulhossa liha- tai liotetut soijasuikaleet marinadiin.
  • Kaada suikaleet marinadeineen pannulle ja ruskista. Siirrä suikaleet hetkeksi sivuun lautaselle. Laita pannulle vihannekset ja öljy. Kypsennä niin että vihannekset ovat pehmenneet. Mausta soijakastikkeella.
  • Lisää pannulle suikaleet. Pyöräytä vielä hetki pannulla niin että kaikki ainekset ovat sekaisin ja lämpimiä.
  • Ripottele päälle korianteria ja seesaminsiemeniä.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa wokista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!