Appelsiinisalaatti
3
annokset20
minutesRaikas appelsiininen salaatti saa suolaisuutta fetasta ja vinaigrette-kastikkeesta. Voit halutessasi lisätä salaattiin fenkolia, niin saat siihen vielä ihanan aniksen maun.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
300 g kanafilettä tai 240 g Mifu-suikaletta
suolaa ja mustapippuria
provencale-maustesekoitusta
100 g salaattisekoitusta tai 1 punasikuri
1 appelsiini
60 g feta-juustoa
20 g baby-pinaatin lehtiä
(1 fenkoli)
- appelsiini-vinaigrette naisen annos
20 g öljyä
1/2 appelsiinin mehu
1 tl dijon-sinappia
mustapippuria ja suolaa
- miehen annos
450 g kanafilettä tai 375 g Mifu-suikaletta
suolaa ja mustapippuria
provencale-maustesekoitusta
120 g salaattisekoitusta tai 1 punasikuri
1 appelsiini
90 g feta-juustoa
30 g baby-pinaatin lehtiä
(1 fenkoli)
- appelsiini-vinaigrette miehen annos
30 g öljyä
1/2 appelsiinin mehu
1 1/2 tl dijon-sinappia
mustapippuria ja suolaa
Valmistusaika
- Paista kanafileet tai ruskista Mifu-suikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla sekä provencale-mausteseoksella.
- Jos käytät punasikuria, revi punasikurin lehdet irti kerästä ja pese ne. Kuivaa hyvin.
- Kuori appelsiini ja viipaloi.
- Jos lisäät fenkolia viipaloi fenkoli ohueksi. Laita kaikki ainekset korkeaan kulhoon.
- Sekoita vinagretten ainekset ja kaada ne salaatin joukkoon ja sekoita.
- Asettele salaatti kauniisti tarjoilulautaselle.
- Murusta feta salaatin päälle ja lisää mukaan vähän babypinaatinlehtiä.
- Lisää kanafileet tai Mifu-suikaleet.