Appelsiinisalaatti

Annokset

3

annokset
Valmistusaika

20

minutes

Raikas appelsiininen salaatti saa suolaisuutta fetasta ja vinaigrette-kastikkeesta. Voit halutessasi lisätä salaattiin fenkolia, niin saat siihen vielä ihanan aniksen maun.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 300 g kanafilettä tai 240 g Mifu-suikaletta

  • suolaa ja mustapippuria

  • provencale-maustesekoitusta

  • 100 g salaattisekoitusta tai 1 punasikuri

  • 1 appelsiini

  • 60 g feta-juustoa

  • 20 g baby-pinaatin lehtiä

  • (1 fenkoli)

  • appelsiini-vinaigrette naisen annos
  • 20 g öljyä

  • 1/2 appelsiinin mehu

  • 1 tl dijon-sinappia

  • mustapippuria ja suolaa

  • miehen annos
  • 450 g kanafilettä tai 375 g Mifu-suikaletta

  • suolaa ja mustapippuria

  • provencale-maustesekoitusta

  • 120 g salaattisekoitusta tai 1 punasikuri

  • 1 appelsiini

  • 90 g feta-juustoa

  • 30 g baby-pinaatin lehtiä

  • (1 fenkoli)

  • appelsiini-vinaigrette miehen annos
  • 30 g öljyä

  • 1/2 appelsiinin mehu

  • 1 1/2 tl dijon-sinappia

  • mustapippuria ja suolaa

Valmistusaika

  • Paista kanafileet tai ruskista Mifu-suikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla sekä provencale-mausteseoksella.
  • Jos käytät punasikuria, revi punasikurin lehdet irti kerästä ja pese ne. Kuivaa hyvin.
  • Kuori appelsiini ja viipaloi.
  • Jos lisäät fenkolia viipaloi fenkoli ohueksi. Laita kaikki ainekset korkeaan kulhoon.
  • Sekoita vinagretten ainekset ja kaada ne salaatin joukkoon ja sekoita.
  • Asettele salaatti kauniisti tarjoilulautaselle.
  • Murusta feta salaatin päälle ja lisää mukaan vähän babypinaatinlehtiä.
  • Lisää kanafileet tai Mifu-suikaleet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!