Broileri-parsakaaliwokki
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
30
minutesTämä nopea ja maukas wokki valmistuu nopeasti kiireisenäkin päivänä.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
400 g broilerin suikaleita tai 320 g Mifu-suikaleita
1 kpl pieni kesäkurpitsa
1 kpl parsakaali
1/2 kpl tuoretta chiliä
30 g öljyä
1 appelsiinin mehu
2 rkl soijakastiketta
60 g cashewpähkinöitä
Päälle limetinmehua
- miehen annos
600 g broilerin suikaleita tai 500 g Mifu-suikaleita
1 kpl kesäkurpitsa
1 kpl parsakaali
1 kpl tuoretta chiliä
45 g öljyä
1 appelsiinin mehu
3 rkl soijakastiketta
90 g cashewpähkinöitä
Päälle limetinmehua
Ohjeet
- Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi.
- Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi.
- Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet.
- Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä.
- Sekoita appelsiinimehu ja soijakastike kulhossa ja lisää se wokkiin.
- Hauduta välillä sekoitellen kunnes broileri on kypsää.
- Voit paahtaa pähkinöitä kuivalla pannulla hetkisen ennen wokkiin lisäämistä.
- Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.