Green goddess -salaatti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Moni on voinut törmätä Green goddess -salaattiin, onhan se ollut pieni hitti. Yleensä se tehdään kaalista, mutta tämä tehtiinkin kesäkurpitsasta ja parsakaalista. Tämä käy lisukkeeksi moneen, mutta me laitoimme päälle chilillä maustettua Mifua ja tästä tulikin hyvä yhdistelmä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 kesäkurpitsaa

  • 1/2 parsakaali

  • 240 g Mifu-suikaleita (paprika-chili)

  • kastike naisen annos
  • 1 kpl ruukku basilikaa

  • 1 kpl sitruuna

  • 1 kpl valkosipulinkynsi

  • 60 g cashewpähkinöitä

  • 30 g oliiviöljyä

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/4 tl chilihiutaleita

  • miehen annos
  • 3 kesäkurpitsaa

  • 1 parsakaali

  • 375 g Mifu-suikaleita (paprika-chili)

  • kastike miehen annos
  • 1 kpl ruukku basilikaa

  • 1 1/2 kpl sitruuna

  • 1 kpl valkosipulinkynsi

  • 90 g cashewpähkinöitä

  • 45 g oliiviöljyä

  • 2/3 tl suolaa

  • 1/2 tl chilihiutaleita

Ohjeet

  • Aloita kastikkeesta. Laita basilikanlehdet ja varret kapeaan kulhoon. Purista sitruunan mehu. Kuori ja hienonna valkosipuli. Lisää kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauva- tai tehosekoittimella tasaiseksi.
  • Huuhtele kesäkurpitsa ja parsakaali. Poista kuivahtaneet kannat. Leikkaa kasvikset pieniksi paloiksi tai ohuiksi suikaleiksi.
  • Kääntele kastike kasviksiin kulhossa.
  • Voit halutessasi lämmittää Mifua ennen syömistä.
  • Syö 1/3 osa salaatista ja Mifusta tällä aterialla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!