Green goddess -salaatti
3
Annosta15
minutesMoni on voinut törmätä Green goddess -salaattiin, onhan se ollut pieni hitti. Yleensä se tehdään kaalista, mutta tämä tehtiinkin kesäkurpitsasta ja parsakaalista. Tämä käy lisukkeeksi moneen, mutta me laitoimme päälle chilillä maustettua Mifua ja tästä tulikin hyvä yhdistelmä.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2 kesäkurpitsaa
1/2 parsakaali
240 g Mifu-suikaleita (paprika-chili)
- kastike naisen annos
1 kpl ruukku basilikaa
1 kpl sitruuna
1 kpl valkosipulinkynsi
60 g cashewpähkinöitä
30 g oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl chilihiutaleita
- miehen annos
3 kesäkurpitsaa
1 parsakaali
375 g Mifu-suikaleita (paprika-chili)
- kastike miehen annos
1 kpl ruukku basilikaa
1 1/2 kpl sitruuna
1 kpl valkosipulinkynsi
90 g cashewpähkinöitä
45 g oliiviöljyä
2/3 tl suolaa
1/2 tl chilihiutaleita
Ohjeet
- Aloita kastikkeesta. Laita basilikanlehdet ja varret kapeaan kulhoon. Purista sitruunan mehu. Kuori ja hienonna valkosipuli. Lisää kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauva- tai tehosekoittimella tasaiseksi.
- Huuhtele kesäkurpitsa ja parsakaali. Poista kuivahtaneet kannat. Leikkaa kasvikset pieniksi paloiksi tai ohuiksi suikaleiksi.
- Kääntele kastike kasviksiin kulhossa.
- Voit halutessasi lämmittää Mifua ennen syömistä.
- Syö 1/3 osa salaatista ja Mifusta tällä aterialla.