Grillattu nektariinisalaatti
Annokset
4
annostaValmistusaika
30
minutes
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
400 g kanan paistileikkeitä tai 400 g tofua
10 g öljyä
1/2 tl suolaa
1 tl provencale-mausteseosta
- salaatti naisen annos
200 g nektariinia
1 kurkku
50 g babypinaattia
100 g pehmeää vuohenjuustoa
- kastike naisen annos
20 g öljyä
1 tl suolaa
1/2 sitruunan mehu
1 rkl valkoviinietikkaa
1/2 tl mustapippuria
- miehen annos
600 g kanan paistileikkeitä tai 600 g tofua
15 g öljyä
1 tl suolaa
1 ,5 tl provencale-mausteseosta
- salaatti miehen annos
300 g nektariinia
1 kurkku
80 g babypinaattia
150 g pehmeää vuohenjuustoa
- kastike miehen annos
30 g öljyä
1 ,5 tl suolaa
1 sitruunan mehu
2 rkl valkoviinietikkaa
1/2 tl mustapippuria
ohjeet
- Sekoita öljy, suola ja provencale mausteseos. Sivele se kanan tai viipaloidun tofun pintaan.
- Viipaloi nektariinit ja poista kivet.
- Kuutioi kurkku.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen.
- Grillaa tai paista pannulla kanat sekä nektariinit.
- Yhdisitä kurkku, pinaatti sekä grillatut nektariinit. Kaada päälle kastike ja sekoittele vähän.
- Nostele vuohenjuustoa kasoiksi päälle.
- Syö yhdessä grillattujen tai paistettujen kanaleikkeiden tai tofun kanssa.