Hapankaalimunakas

Annokset

1

annos
Valmistusaika

15

minutes

Yksinkertainen ja vatsaa hellivä munakas syntyy hapankaalista ja juustosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 80 g hapankaalia

  • 2 kananmunaa

  • 20 g juustoraastetta

  • 10 g öljyä paistamiseen

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • munakkaan kanssa tomaattia ja sipulia

  • miehen annos
  • 100 g hapankaalia

  • 3 kananmunaa

  • 30 g juustoraastetta

  • 15 g öljyä paistamiseen

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • munakkaan kanssa tomaattia ja sipulia

ohjeet

  • Riko kananmunat kulhoon ja sekoita rakenne rikki haarukalla.
  • Sekoita munien joukkoon hapankaali sekä mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lorauta öljy pannulle ja kaada munakastaikina pannulle.
  • Paista munakasta miedolla lämmöllä. Ripottele juustoraaste munakkaan päälle.
  • Paista kunnes munakas on hyytynyt ja juusto sulanut.
  • Syö kasvisten kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!