Haudutettua possua ja smetanahapankaalia
4
Annosta3
hoursIhana pitkään haudutettu possu saa makua omenoista ja sipulista. Possun lisukkeena syödään pehmeää smetanahapankaalia.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- haudutettu possu naisen annos
400 g kassleria tai 400 g tofua
1/2 tl suolaa
2 punasipulia
3 omenaa
2 cm pala inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 chili
1 rkl soijakastiketta
1 rkl omenaviinietikkaa tai punaviinietikkaa
2 tähtianista
- smetanahapankaali naisen annos
400 g (Rasilaisen) hapankaalia
100 g smetanaa
1/2 rkl sinappia
1 tl srirachaa
1/3 tl rakuunaa
mustapippuria
tuoretta ruohosipulia
- haudutettu possu miehen annos
600 g kassleria tai 600 g tofua
1 tl suolaa
3 punasipulia
4 omenaa
3 cm pala inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
1 1/2 chiliä
1 1/2 rkl soijakastiketta
1 1/2 rkl omenaviinietikkaa tai punaviinietikkaa
3 tähtianista
- smetanahapankaali miehen annos
600 g (Rasilaisen) hapankaalia
150 g smetanaa
1 rkl sinappia
1 1/2 tl srirachaa
1/2 tl rakuunaa
mustapippuria
ruohosipulia
Ohjeet
- Ruskista kassler tai tofu nopeasti pannulla ja siirrä ne uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa.
- Kuori punasipulit ja leikkaa ne lohkoiksi lihan tai tofun päälle. Viipaloi joukkoon myös omenat.
- Kuori inkivääri ja raasta se. Hienonna valkosipuli ja chili. Siirrä kulhoon. Lisää joukkoon soijakastike, viinietikka ja kokonaiset tähtianikset.
- Kaada kastike lihojen tai tofuje päälle kauttaaltaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Peitä vuoka leivinpaperilla, jos liha alkaa ruskistua liikaa. Jos käytät tofua ei tarvitse noin pitkää kypsennystä, paista niin kauan että sipulit ovat pehmenneet.
- Kuumenna hapankaali pannulla miedolla lämmöllä.
- Lisää smetana, sinappi, chilikastike ja rakuuna. Hauduta hiljalleen miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
- Mausta lopuksi mustapippurilla ja viimeistele tuoreella ruohosipulilla.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa lihasta tai tofusta ja smetanahapankaalista.