Helppo tomaatti-lohivuoka

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

35

minutes


Tähän lohivuokaan ei tarvitse paljon pilkkomista tai valmistelua, ainekset vain vuokaan ja uuni hoitaa homman.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • naisen annos
  • 200 g varsiparsakaalia tai pakaste parsakaalia

  • 200 g tomaatteja tai kirsikkatomaatteja

  • 300 g lohifilettä tai lohisuikaletta

  • 10 g öljyä

  • 1 tl kuivattua basilikaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 1 tl suolaa

  • 75 g fetaa tai sinihomejuustoa

  • miehen annos
  • 400 g varsiparsakaalia tai pakaste parsakaalia

  • 300 g tomaatteja tai kirsikkatomaatteja

  • 450 g lohifilettä tai lohisuikaletta

  • 15 g öljyä

  • 1 1/2 tl kuivattua basilikaa

  • 2/3 tl mustapippuria

  • 1 1/3 tl suolaa

  • 150 g fetaa tai sinihomejuustoa

OHJEET

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Pieni tomaatit. Levittele kasvikset vuoan pohjalle.
  • Ripottele päälle öljyä sekä basilikaa, riipaus suolaa sekä pippuria.
  • Laita vuoka uuniin noin 10 minuutiksi.
  • Jos sinulla on lohifileitä, leikkaa nahka pois fileestä.
  • Ota vuoka uunista ja levitä päälle lohet. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria, sekä ripottele päälle juusto.
  • Paista vielä noin 15 minuuttia, niin että lohi on sopivan kypsää. Se voi jäädä sisältä vähän tummemman punaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!