Intialainen munakas
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
15
minutes
Tässä munakkaassa maistuu kaikki ihanat intialaiset maut.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 rkl mantelimaitoa tai ruokakermaa
2 kananmunaa
1/2 tl inkivääriä
1/3 tl kurkumaa
1/2 tl juustokuminaa
1/2 tl jauhettua korianteria
1/3 tl chilijauhetta
suolaa
mustapippuria
4 oksaa korianteria
2 oksaa minttua
1 kevätsipuli
10 g öljyä
- miehen annos
1 rkl mantelimaitoa tai ruokakermaa
3 kananmunaa
1/2 tl inkivääriä
1/2 tl kurkumaa
2/3 tl juustokuminaa
2/3 tl jauhettua korianteria
1/2 tl chilijauhetta
suolaa
mustapippuria
4 oksaa korianteria
3 oksaa minttua
1 kevätsipuli
15 g öljyä
Ohjeet
- Vatkaa mantelimaito tai kerma kananmuniin ja sekoita joukkoon mausteet.
- Revi korianterista sekä mintusta lehdet ja viipaloi kevätsipuli.
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Lisää öljy pannulle ja levitä ympäri pannua.
- Kaada kananmunaseos pannuun ja sekoita, kunnes se alkaa hyytyä. Kääntele pannua niin, että juokseva kananmuna täyttää pannun tyhjät kohdat.
- Odota, että munakas hyytyy ja paistuu hetken.
- Nosta toiselle munakkaan puolikkaalle korianteria, minttua ja kevätsipulia. Käännä toinen puoli täytteiden päälle.
- Syö mausteinen munakas heti.