Italialainen tonnikala-papusalaatti

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno on mehevä ja valmistuu nopeasti.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 1 prk (380 / 230 g) cannellini- kidney tai borlottipapuja (kypsennettyjä)

  • 200 g tonnikalaa vedessä

  • 1 pieni punasipuli

  • 3 oksaa varsiselleriä

  • 2 porkkana

  • 60 g babypinaattia

  • 1 ruukku lehtipersiljaa

  • suolaa ja mustapippuria

  • 3 rkl punaviinietikkaa

  • 30 g oliiviöljyä

  • koristeeksi rucolaa tai vesikrassia

  • miehen annos
  • 1 prk (380 / 230 g) cannellini- kidney tai borlottipapuja (kypsennettyjä)

  • 350 g tonnikalaa vedessä

  • 1 pieni punasipuli

  • 4 oksaa varsiselleriä

  • 3 porkkana

  • 100 g babypinaattia

  • 1 ruukku lehtipersiljaa

  • suolaa ja mustapippuria

  • 4 rkl punaviinietikkaa

  • 45 g oliiviöljyä

  • koristeeksi rucolaa tai vesikrassia

ohjeet

  • Valuta ja huuhdo pavut huolellisesti.
  • Pane kulhoon valutetun tonnikalan kanssa.
  • Hienonna punasipuli ja varsiselleri, ja lisää ne joukkoon.
  • Kuori ja viipaloi porkkana, ja lisää seokseen.
  • Lisää vielä pinaatti.
  • Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla.
  • Mausta salaatti lopuksi vielä punaviinietikalla ja oliiviöljyllä mehevän kosteaksi.
  • Koristele salaatti rucolalla tai vesikrassilla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!