Italialainen tonnikala-papusalaatti
3
annosta20
minutesItalialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno on mehevä ja valmistuu nopeasti.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
1 prk (380 / 230 g) cannellini- kidney tai borlottipapuja (kypsennettyjä)
200 g tonnikalaa vedessä
1 pieni punasipuli
3 oksaa varsiselleriä
2 porkkana
60 g babypinaattia
1 ruukku lehtipersiljaa
suolaa ja mustapippuria
3 rkl punaviinietikkaa
30 g oliiviöljyä
koristeeksi rucolaa tai vesikrassia
- miehen annos
1 prk (380 / 230 g) cannellini- kidney tai borlottipapuja (kypsennettyjä)
350 g tonnikalaa vedessä
1 pieni punasipuli
4 oksaa varsiselleriä
3 porkkana
100 g babypinaattia
1 ruukku lehtipersiljaa
suolaa ja mustapippuria
4 rkl punaviinietikkaa
45 g oliiviöljyä
koristeeksi rucolaa tai vesikrassia
ohjeet
- Valuta ja huuhdo pavut huolellisesti.
- Pane kulhoon valutetun tonnikalan kanssa.
- Hienonna punasipuli ja varsiselleri, ja lisää ne joukkoon.
- Kuori ja viipaloi porkkana, ja lisää seokseen.
- Lisää vielä pinaatti.
- Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla.
- Mausta salaatti lopuksi vielä punaviinietikalla ja oliiviöljyllä mehevän kosteaksi.
- Koristele salaatti rucolalla tai vesikrassilla.