Japanilaiset pannukakut

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Ihanan kuohkeat ja täyteläiset japanilaiset pannukakut on herkullinen päivän aloitus. Pannukakkujen salaisuus on vatkatut valkuaiset.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 4 munaa

  • 1/2 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)

  • 1/2 tl vaniljajauhetta

  • 40 g mantelijauhoa

  • 1/2 tl psylliumia

  • 1/2 tl leivinjauhetta

  • ripaus suolaa

  • 1/2 dl erytritolia

  • 20 g rypsiöljyä

  • päälle naisen annos
  • 100 g mansikoita

  • 100 g mustikoita

  • miehen annos
  • 6 munaa

  • 2/3 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)

  • 2/3 tl vaniljajauhetta

  • 60 g mantelijauhoa

  • 2/3 tl psylliumia

  • 2/3 tl leivinjauhetta

  • ripaus suolaa

  • 2/3 dl erytritolia

  • 30 g rypsiöljyä

  • päälle miehen annos
  • 150 g mansikoita

  • 150 g mustikoita

ohjeet

  • Erottele keltuaiset ja valkuaiset huolellisesti.
  • Vatkaa keltuaiset, mantelimaito ja vaniljajauhe sekaisin hyvin.
  • Lisää taikinaan mantelijauhe, leivinjauhe, erytritoli ja ripaus suolaa.
  • Vatkaa valkuaiset kunnolla vaahdoksi.
  • Nostele valkuaisvaahto varovasti taikinan sekaan. Älä vatkaa.
  • Paista pannukakut öljyssä.
  • Nauti marjojen kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!