Japanilaiset pannukakut
Annokset
2
annostaValmistusaika
20
minutesIhanan kuohkeat ja täyteläiset japanilaiset pannukakut on herkullinen päivän aloitus. Pannukakkujen salaisuus on vatkatut valkuaiset.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
4 munaa
1/2 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)
1/2 tl vaniljajauhetta
40 g mantelijauhoa
1/2 tl psylliumia
1/2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1/2 dl erytritolia
20 g rypsiöljyä
- päälle naisen annos
100 g mansikoita
100 g mustikoita
- miehen annos
6 munaa
2/3 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)
2/3 tl vaniljajauhetta
60 g mantelijauhoa
2/3 tl psylliumia
2/3 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2/3 dl erytritolia
30 g rypsiöljyä
- päälle miehen annos
150 g mansikoita
150 g mustikoita
ohjeet
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset huolellisesti.
- Vatkaa keltuaiset, mantelimaito ja vaniljajauhe sekaisin hyvin.
- Lisää taikinaan mantelijauhe, leivinjauhe, erytritoli ja ripaus suolaa.
- Vatkaa valkuaiset kunnolla vaahdoksi.
- Nostele valkuaisvaahto varovasti taikinan sekaan. Älä vatkaa.
- Paista pannukakut öljyssä.
- Nauti marjojen kanssa.