Jogurttia raparperi-vadelmapyreellä

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Raparperista ja vadelmasta tulee ihanan kirpeän makea pyree. Jogurtti tasapainottaa makumaailmaa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos raparperi-vadelmapyreetä
  • 2 raparperin vartta

  • 1/2 dl vettä

  • 80 g vadelmia

  • 1 rkl erytritolia

  • ripaus vaniljaa

  • naisen annos
  • 150 g islantilaista jogurttia

  • 30 g maapähkinävoita tai tahinia

  • 10 g kookoshiutaleita

  • miehen annos raparperi-vadelmapyreetä
  • 3 raparperin vartta

  • 2/3 dl vettä

  • 100 g vadelmia

  • 1 1/2 rkl erytritolia

  • ripaus vaniljaa

  • miehen annos
  • 200 g islantilaista jogurttia

  • 50 g maapähkinävoita tai tahinia

  • 10 g kookoshiutaleita

Ohjeet

  • Pilko raparperin varret. Laita lohkot pieneen kattilaan ja lisää vesi. Kiehuttele hetki että palat ovat pehmenneet. Lisää vadelmat, erytritoli ja vanilja. Sekoita niin että kaikki vadelmat ovat sulaneet (jos ovat pakasteesta). Anna seoksen hetki jäähtyä.
  • Kokoa annos kulhoon.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!