Jogurttia raparperi-vadelmapyreellä
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
20
minutesRaparperista ja vadelmasta tulee ihanan kirpeän makea pyree. Jogurtti tasapainottaa makumaailmaa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos raparperi-vadelmapyreetä
2 raparperin vartta
1/2 dl vettä
80 g vadelmia
1 rkl erytritolia
ripaus vaniljaa
- naisen annos
150 g islantilaista jogurttia
30 g maapähkinävoita tai tahinia
10 g kookoshiutaleita
- miehen annos raparperi-vadelmapyreetä
3 raparperin vartta
2/3 dl vettä
100 g vadelmia
1 1/2 rkl erytritolia
ripaus vaniljaa
- miehen annos
200 g islantilaista jogurttia
50 g maapähkinävoita tai tahinia
10 g kookoshiutaleita
Ohjeet
- Pilko raparperin varret. Laita lohkot pieneen kattilaan ja lisää vesi. Kiehuttele hetki että palat ovat pehmenneet. Lisää vadelmat, erytritoli ja vanilja. Sekoita niin että kaikki vadelmat ovat sulaneet (jos ovat pakasteesta). Anna seoksen hetki jäähtyä.
- Kokoa annos kulhoon.