Juustoiset pestoleivät
Annokset
1
annosValmistusaika
20
minutesKauraleivät sivellään pestolla ja päälle sulatetaan juustoa. Helppo ja yksinkertaista. Syö yhdessä kauden kasvisten kanssa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINEOSAT
- naisen annos
2 viipaletta kauraleipää (esim. kaurapaloja)
20 g pestoa
60 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10% esim. Polar 5)
1 tomaatti
Lisäksi esim. kurkkua ja paprikaa sekä basilikaa
- miehen annos
3 viipaletta kauraleipää (esim. kaurapaloja)
30 g pestoa
90 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10% esim. Polar 5)
1 tomaatti
Lisäksi esim. kurkkua ja paprikaa sekä basilikaa
OHJEET
- Sivele pestoa leipien päälle.
- Viipaloi tomaatti. Lisää se leipien päälle.
- Höylää päälle juustoa.
- Lämmitä leipiä uunissa tai mikrossa, niin että juusto sulaa päälle. Uunissa paistoaika 200 asteessa reilu 10 minuuttia.
- Syö leivät kasvisten kanssa.