Juustoiset pestoleivät

Annokset

1

annos
Valmistusaika

20

minutes

Kauraleivät sivellään pestolla ja päälle sulatetaan juustoa. Helppo ja yksinkertaista. Syö yhdessä kauden kasvisten kanssa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 2 viipaletta kauraleipää (esim. kaurapaloja)

  • 20 g pestoa

  • 60 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10% esim. Polar 5)

  • 1 tomaatti

  • Lisäksi esim. kurkkua ja paprikaa sekä basilikaa

  • miehen annos
  • 3 viipaletta kauraleipää (esim. kaurapaloja)

  • 30 g pestoa

  • 90 g kevyt juustoa (rasvaa max. 10% esim. Polar 5)

  • 1 tomaatti

  • Lisäksi esim. kurkkua ja paprikaa sekä basilikaa

OHJEET

  • Sivele pestoa leipien päälle.
  • Viipaloi tomaatti. Lisää se leipien päälle.
  • Höylää päälle juustoa.
  • Lämmitä leipiä uunissa tai mikrossa, niin että juusto sulaa päälle. Uunissa paistoaika 200 asteessa reilu 10 minuuttia.
  • Syö leivät kasvisten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!