Kanankoivet ja lime-coleslaw

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Raikas lime-coleslaw valmistuu helposti valmiista kaalisuikaleista. Kanankoiville tehdään sinappinen marinadi. Annoksen kruuna jogurttisriracha. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • lime-coleslaw naisen annos
  • 1 tuore jalapeno

  • 1/2 ruukkua tuoretta korianteria

  • 200 g valkokaalisuikaleita

  • 10 g oliiviöljyä

  • 2 rkl limetinmehua

  • 1/4 tl suolaa

  • 1/4 tl mustapippuria

  • kanankoivet naisen annos
  • 700 g kanankoipia (pienet kanankoivet on parempia varsinkin jos grillaat) tai 300 g tofua

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 tl dijoninsinappia

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria

  • (timjamia, salviaa tai rosmariinia maun mukaan)

  • sriracha kastike naisen annos
  • 200 g turkkilaista jogurttia

  • 1 rkl srirachaa

  • lime-coleslaw miehen annos
  • 2 tuoretta jalapenoa

  • 1 ruukkua tuoretta korianteria

  • 400 g valkokaalisuikaleita

  • 15 g oliiviöljyä

  • 4 rkl limetinmehua

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • kanankoivet miehen annos
  • 1200 g kanankoipia (pienet kanankoivet on parempia varsinkin jos grillaat) tai 450 g tofua

  • 3 rkl sitruunamehua

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 2 tl dijoninsinappia

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 tl rouhittua mustapippuria

  • (timjamia, salviaa tai rosmariinia maun mukaan)

  • sriracha kastike miehen annos
  • 400 g turkkilaista jogurttia

  • 2 rkl srirachaa

ohjeet

  • Sekoita kanankoipien marinadin ainekset. Sivele marinadia kanankoiville. Siirrä jääkaappiin maustumaan. Jos käytät tofua, viipaloi tofu ja kuivaa talouspaperilla. Sivele marinadi tofun päälle.
  • Halkaise jalapeno, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
  • Laita kulhoon valkokaalisuikaleet, jalapeno ja korianteri.
  • Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, limetinmehu, suola ja pippuri. Lisää kastike kaalisuikaleiden joukkoon ja sekoita hyvin. Anna lime-coleslawn mausta noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Sekoita kastikkeen turkkilainen jogurtti ja sriracha.
  • Levitä kanankoivet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia. Voit myös kypsentää kanankoivet grillissä, grillaa noin 30 minuuttia välillä käännellen. Voit myös grillata tofut tai paistaa pannulla ruskeiksi.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!