Kananmunaa ja kasviksia

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Keitetyt kananmunat ja runsaat kasvikset täyttävät vatsan aamusta ja jaksat pitkälle päivään.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 6 kananmunaa

  • 100 g parsakaalia

  • 3 porkkanaa

  • 20 g öljyä

  • 1 tomaatti

  • 1 pinkkisipuli

  • muutama lehti tuoretta basilikaa

  • 1 tl valkosipuljauhetta

  • 1 tl provencen yrtit -mausteseosta

  • 1 tl suolaa

  • 60 g siemeniä

  • miehen annos
  • 9 kananmunaa

  • 150 g parsakaalia

  • 4 porkkanaa

  • 30 g öljyä

  • 2 tomaattia

  • 1 pinkkisipuli

  • muutama lehti tuoretta basilikaa

  • 1 tl valkosipuljauhetta

  • 2 tl provencen yrtit -mausteseosta

  • 1 tl suolaa

  • 90 g siemeniä

ohjeet

  • Keitä kanamunia noin 8-10 minuuttia.
  • Kuori ja suikaloi porkkanat ja leikkaa parsakaali paloiksi. Paista kasvikset pannulla puolesta määrästä ruokaöljyä. Mausta provencen yrtit -mausteseoksella ja ripauksella suolaa.
  • Kuori ja leikkaa sipuli pieneksi silpuksi. Leikkaa tomaatti pieniksi paloiksi ja sekoita keskenään sipuli, tomaatti, valkosipulijauhe, ripaus suolaa, loppu öljy ja silputtu basilika.
  • Viimeistele annos siemenillä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!