Kananmunaa ja kasviksia
Annokset
3
annostaValmistusaika
20
minutesKeitetyt kananmunat ja runsaat kasvikset täyttävät vatsan aamusta ja jaksat pitkälle päivään.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
6 kananmunaa
100 g parsakaalia
3 porkkanaa
20 g öljyä
1 tomaatti
1 pinkkisipuli
muutama lehti tuoretta basilikaa
1 tl valkosipuljauhetta
1 tl provencen yrtit -mausteseosta
1 tl suolaa
60 g siemeniä
- miehen annos
9 kananmunaa
150 g parsakaalia
4 porkkanaa
30 g öljyä
2 tomaattia
1 pinkkisipuli
muutama lehti tuoretta basilikaa
1 tl valkosipuljauhetta
2 tl provencen yrtit -mausteseosta
1 tl suolaa
90 g siemeniä
ohjeet
- Keitä kanamunia noin 8-10 minuuttia.
- Kuori ja suikaloi porkkanat ja leikkaa parsakaali paloiksi. Paista kasvikset pannulla puolesta määrästä ruokaöljyä. Mausta provencen yrtit -mausteseoksella ja ripauksella suolaa.
- Kuori ja leikkaa sipuli pieneksi silpuksi. Leikkaa tomaatti pieniksi paloiksi ja sekoita keskenään sipuli, tomaatti, valkosipulijauhe, ripaus suolaa, loppu öljy ja silputtu basilika.
- Viimeistele annos siemenillä.