Katkarapu-lohikeitto

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Katkarapu-lohikeitto on helppo arkiruoka, joka syntyy käden käänteessä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 3 valkosipulinkynttä

  • 1 sipuli

  • 0,5 paprikaa

  • 10 g oliiviöljyä

  • 0,5 tl mustapippuria

  • 1 tl oreganoa

  • 400 g paseerattua tomaattia

  • 1 -2 dl vettä

  • 300 g kukkakaalia

  • 200 g katkarapuja

  • 200 g lohikuutioita

  • 1 tl suolaa

  • 1 rkl punaviinietikkaa

  • 100 g fetajuustoa

  • Päälle tuoretta persiljaa hienonnettuna

  • miehen annos
  • 4 valkosipulinkynttä

  • 2 sipulia

  • 0,5 paprikaa

  • 15 g oliiviöljyä

  • 1 tl mustapippuria

  • 2 tl oreganoa

  • 600 g paseerattua tomaattia

  • 1 -2 dl vettä

  • 500 g kukkakaalia

  • 300 g katkarapuja

  • 300 g lohikuutioita

  • 1 tl suolaa

  • 2 rkl punaviinietikkaa

  • 150 g fetajuustoa

  • Päälle tuoretta persiljaa hienonnettuna

Directions

  • Kuori ja leikkaa valkosipulinkynnet sekä sipuli pieniksi paloiksi. Kuutioi paprika. Paista sipuleita ja paprikaa hetki kattilassa oliiviöljyssä.
  • Kaada paseerattu tomaatti ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää etikka, paloitellut kukkakaalit, suola ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia.
  • Lisää jäiset katkaravut ja lohikuutiot. Hauduta kannella peitettynä 10 minuuttia.
  • Sekoita joukkoon lopuksi pieniksi kuutioiksi paloiteltu tai murustettu feta. Lisää lautaselle juuri ennen tarjoilua hienonnettu persilja.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!