Kauralettu

Annokset

1

annos
Valmistusaika

20

minutes

Kaura antaa letulle mukavan rakenteen ja on hyvä aamun aloitus. Letun kanssa syödään marjasurvosta joka maustetaan vaniljalla.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 25 g kaurajauhoja

  • 1 tl psylliumia

  • 1 dl mantelimaitoa (sokeriton)

  • 2 kananmunaa

  • ripaus suolaa ja kardemummaa

  • 10 g rypsiöljyä

  • päälle naisen annos
  • 100 g marjasekoitusta

  • 1 rkl vettä

  • ripaus vaniljajauhetta

  • miehen annos
  • 40 g kaurajauhoja

  • 1 1/2 tl psylliumia

  • 1 1/2 dl mantelimaitoa (sokeriton)

  • 3 kananmunaa

  • ripaus suolaa ja kardemummaa

  • 15 g rypsiöljyä

  • päälle miehen annos
  • 150 g marjasekoitusta

  • 1 rkl vettä

  • ripaus vaniljajauhetta

ohjeet

  • Sekoita kaurajauhot, psyllium ja ripaus suolaa sekä kardemummaa keskenään.
  • Sekoita joukkoon mantelimaito. Riko kulhoon kananmunat ja sekoita hyvin.
  • Anna taikinan turvota hetki.
  • Laita marjat ja vesi kattilaan, lämmitä hetki (jos marjat ovat jäisiä niin anna niiden sulaa).
  • Lisää marjojen joukkoon vähän vaniljajauhetta. Kun marjat ovat rikkoutuneet, ota kattila liedeltä.
  • Paista lettu öljyssä molemmin puolin. Syö marjojen kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!