Kevätsipulikeitto

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Samettinen ja täyteläinen kevätsipulikeitto on lämmittävä lounas. Tämä resepti on tehty perusateria kakkosen periaatteiden mukaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 360 g perunaa (jauhoisia)

  • 1/2 kukkakaali

  • 1 sipuli

  • 8 dl kasvislientä

  • 80 g Koskenlaskija ruoka & dippi

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 100 g kevätsipulia

  • 1 tl provencale mausteseosta

  • päälle naisen annos
  • 375 g raejuustoa

  • miehen annos
  • 570 g perunaa (jauhoisia)

  • 2/3 kukkakaali

  • 1 sipuli

  • 8 dl kasvislientä

  • 120 g Koskenlaskija ruoka & dippi

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 150 g kevätsipulia

  • 1 1/2 tl provencale mausteseosta

  • päälle miehen annos
  • 600 g raejuustoa

ohjeet

  • Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele kukkakaali. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää perunat, kukkakaali ja sipulit.
  • Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää Koskenlaskija ja mausteet.
  • Huuhdo ja hienonna kevätsipulit.
  • Säästä vähän kevätsipulia viimeistelyyn ja kumoa loput keittoon.
  • Soseuta keitto sauvasekoittimella varovasti surautellen, ettei keitto liisteröidy.
  • Syö keitto raejuuston kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!