Kookos-pähkinägranola ja jogurttia
3
annosta1
hourIhanan rapsakka granola on maukas lisuke jogurttiin tai rahkaan. Granola säilyy raikkaana kuukauden verran, joten voit halutessasi tehdä granolaa isomman määrän. Voit käyttää granolaa pähkinöiden ohjeistuksen mukaan.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- granola naisen annos
60 g pähkinöitä (esim. saksan- tai pekaanipähkinöitä)
20 g siemeniä (esim. kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä)
20 g kookoshiutaleita- tai lastuja
20 g manteli- tai maapähkinävoita
1/3 tl kanelia
½ tl kardemummaa
ripaus suolaa
vaniljauutetta
(makeutusta esim. steviaa tai erytritolia)
- lisäksi per 1 naisen annos
250 g Alpro Greek Style No Sugars -jogurttia
100 g marjoja
- granola miehen annos
90 g pähkinöitä (esim. saksan- tai pekaanipähkinöitä)
30 g siemeniä (esim. kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä)
30 g kookoshiutaleita- tai lastuja
30 g manteli- tai maapähkinävoita
1/2 tl kanelia
½ tl kardemummaa
ripaus suolaa
vaniljauutetta
(makeutusta esim. steviaa tai erytritolia)
- lisäksi per 1 miehen annos
400 g Alpro Greek Style No Sugars -jogurttia
150 g marjoja
ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Rouhi pähkinät reiluiksi paloiksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
- Levitä valmis massa tasaiseksi levyksi leivinpaperoidulle pellille ja paahda sitä uunissa n. 20 min, kunnes se on kauniin paahtunut ja on rapean tuntuinen. Granola kovettuu lisää jäähtyessään.
- Annan granolan jäähtyä hyvin pellillä ennen siirtämistä tiiviiseen lasipurkkiin.
- Kokoa annokseen jogurttia, marjoja ja granolaa.