Kookos-pähkinägranola ja jogurttia

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Ihanan rapsakka granola on maukas lisuke jogurttiin tai rahkaan. Granola säilyy raikkaana kuukauden verran, joten voit halutessasi tehdä granolaa isomman määrän. Voit käyttää granolaa pähkinöiden ohjeistuksen mukaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • granola naisen annos
  • 60 g pähkinöitä (esim. saksan- tai pekaanipähkinöitä)

  • 20 g siemeniä (esim. kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä)

  • 20 g kookoshiutaleita- tai lastuja

  • 20 g manteli- tai maapähkinävoita

  • 1/3 tl kanelia

  • ½ tl kardemummaa

  • ripaus suolaa

  • vaniljauutetta

  • (makeutusta esim. steviaa tai erytritolia)

  • lisäksi per 1 naisen annos
  • 250 g Alpro Greek Style No Sugars -jogurttia

  • 100 g marjoja

  • granola miehen annos
  • 90 g pähkinöitä (esim. saksan- tai pekaanipähkinöitä)

  • 30 g siemeniä (esim. kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä)

  • 30 g kookoshiutaleita- tai lastuja

  • 30 g manteli- tai maapähkinävoita

  • 1/2 tl kanelia

  • ½ tl kardemummaa

  • ripaus suolaa

  • vaniljauutetta

  • (makeutusta esim. steviaa tai erytritolia)

  • lisäksi per 1 miehen annos
  • 400 g Alpro Greek Style No Sugars -jogurttia

  • 150 g marjoja

ohjeet

  • Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Rouhi pähkinät reiluiksi paloiksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
  • Levitä valmis massa tasaiseksi levyksi leivinpaperoidulle pellille ja paahda sitä uunissa n. 20 min, kunnes se on kauniin paahtunut ja on rapean tuntuinen. Granola kovettuu lisää jäähtyessään.
  • Annan granolan jäähtyä hyvin pellillä ennen siirtämistä tiiviiseen lasipurkkiin.
  • Kokoa annokseen jogurttia, marjoja ja granolaa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!