Korealainen katkarapumunakas
3
annosta20
minutesKorealainen katkarapumunakas nautitaan miedosti tulisen dipin kanssa.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
150 g katkarapuja (pakaste)
4 kananmunaa
2 rkl vettä
1 tl suolaa
4 kevätsipulia
1 mieto punainen chili
10 g öljyä
10 g kuorittuja seesaminsiemeniä
- Dippi naisen annos
1/2 mieto punainen chili
1 valkosipulinkynsi
3/4 dl soijakastiketta
2 rkl sitruunamehua
10 g paahdettua seesamiöljyä
- miehen annos
200 g katkarapuja (pakaste)
6 kananmunaa
3 rkl vettä
1 tl suolaa
6 kevätsipulia
1 mieto punainen chili
15 g öljyä
20 g kuorittuja seesaminsiemeniä
- Dippi miehen annos
1/2 mieto punainen chili
1 valkosipulinkynsi
3/4 dl soijakastiketta
3 rkl sitruunamehua
15 g paahdettua seesamiöljyä
ohjeet
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista ensin dippi. Hienonna chili ja kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki dipin aineet keskenään.
- Sekoita munat, vesi ja suola kulhossa.
- Hienonna kevätsipulit varsineen. Poista chilistä siemenet ja hienonna se.
- Kuumenna öljy pannulla. Kaada munaseos pannulle. Anna hyytyä noin 10 minuuttia lieden keskiteholla. Ripottele sitten päälle kevätsipuli, valutetut katkaravut ja chili. Anna vielä lämmetä hetki.
- Ripottele lopuksi munakkaan päälle seesaminsiemeniä.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa munakkaasta ja dipistä.