Kukkakaalicoleslaw ja jauhelihapihvit

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Raikas kukkakaalicoleslaw sopii upeasti pihvien kylkeen.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • kukkakaalicoleslaw naisen annos
  • 1 pieni kukkakaali

  • 1 porkkana

  • 200 g kermaviiliä

  • 30 g majoneesia

  • 1 -2 rkl sitruunanmehua

  • 1 rkl ruohosipulia hienonnettuna

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 1/4 tl suolaa

  • pikajauhelihapihvit naisen annos
  • 300 g naudan jauhelihaa tai 300 g tofua

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • kukkakaalicoleslaw miehen annos
  • 1 iso kukkakaali

  • 2 porkkanaa

  • 400 g kermaviiliä

  • 50 g majoneesia

  • 2 - 3 rkl sitruunanmehua

  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna

  • 1 tl mustapippuria

  • 1/3 tl suolaa

  • pikajauhelihapihvit miehen annos
  • 450 g naudan jauhelihaa tai 450 g tofua

  • suolaa

  • mustapippuria’’

  • 200 g kirsikkatomaatteja

OHJEET

  • Leikkaa huuhdeltu kaali pieniksi kukinnoiksi ja viipaloi ne. Suikaloi myös lehdet. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
  • Pane kermaviili ja majoneesi isoon kulhoon. Mausta sitruunanmehulla, ruohosipulilla, mustapippurilla ja suolalla.
  • Lisää kukkakaali ja porkkana kermaviilikastikkeen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  • Taputtele jauhelihasta 3 pihviä. Laita pihvit pannulle ja mausta pippurilla ja suolalla. Paista kypsäksi molemmin puolin.
  • Jos käytät tofua, siivuta tofu ja kuivaa pinta talouspaperilla. Paista tofu pannulla rapeaksi ja mausta.
  • Syö salaatti ja pihvit tomaattien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!