Kylmäsavulohi-avokadosalaatti

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Helppo avokado-kylmäsavulohisalaatti valmistuu nopeasti ja helposti. Sinappinen sitrusvinegretti raikastaa salaatin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1/2 kurkku

  • 140 g avokadoa

  • 1 ps salaattisekoitusta

  • 200 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä

  • tilliä

  • Sitrusvinegretti naisen annos
  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 1 tl sitruunankuorta raastettuna

  • 1 tl Dijon-sinappia

  • 1/4 tl suolaa

  • 1/4 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 1/2 kurkku

  • 200 g avokadoa

  • 1 ps salaattisekoitusta

  • 300 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä

  • tilliä

  • Sitrusvinegretti miehen annos
  • 30 g oliiviöljyä

  • 1 1/2 rkl sitruunamehua

  • 1 1/2 tl sitruunankuorta raastettuna

  • 1 1/2 tl Dijon-sinappia

  • 1/3 tl suolaa

  • 1/3 tl mustapippuria

Ohjeet

  • Aloita valmistamalla sitrusvinegretti. Sekoita kulhossa vispilällä kaikki vinegretin ainekset hyvin sekaisin.
  • Viipaloi pesty ja halkaistu kurkku.
  • Halkaise avokadot, poista kivet. Kuori avokadot ja viipaloi hedelmäliha.
  • Kaada salaattisekoitus kulhoon ja lisää joukkoon hyvin sekoitettu sitrusvinegretti. Sekoita.
  • Levitä salaatti vadille. Lisää päälle kurkku- ja avokadoviipaleet sekä kirjolohi. Viimeistele salaatti tillillä.
  • Syö tällä aterialla puolet salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!