Kylmäsavulohi-avokadosalaatti
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
15
minutesHelppo avokado-kylmäsavulohisalaatti valmistuu nopeasti ja helposti. Sinappinen sitrusvinegretti raikastaa salaatin.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1/2 kurkku
140 g avokadoa
1 ps salaattisekoitusta
200 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä
tilliä
- Sitrusvinegretti naisen annos
20 g oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunankuorta raastettuna
1 tl Dijon-sinappia
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
- miehen annos
1/2 kurkku
200 g avokadoa
1 ps salaattisekoitusta
300 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä
tilliä
- Sitrusvinegretti miehen annos
30 g oliiviöljyä
1 1/2 rkl sitruunamehua
1 1/2 tl sitruunankuorta raastettuna
1 1/2 tl Dijon-sinappia
1/3 tl suolaa
1/3 tl mustapippuria
Ohjeet
- Aloita valmistamalla sitrusvinegretti. Sekoita kulhossa vispilällä kaikki vinegretin ainekset hyvin sekaisin.
- Viipaloi pesty ja halkaistu kurkku.
- Halkaise avokadot, poista kivet. Kuori avokadot ja viipaloi hedelmäliha.
- Kaada salaattisekoitus kulhoon ja lisää joukkoon hyvin sekoitettu sitrusvinegretti. Sekoita.
- Levitä salaatti vadille. Lisää päälle kurkku- ja avokadoviipaleet sekä kirjolohi. Viimeistele salaatti tillillä.
- Syö tällä aterialla puolet salaatista.