Lettu appelsiinikastikkeella

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Appelsiinikastikkeella päällystetyt letut ovat ihanan täydellinen aamunaloitus.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • lettu naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 1 dl mantelimaitoa

  • 10 g mantelijauhoa

  • 1 tl psylliumia

  • ripaus suolaa

  • 1 tl raastettua appelsiininkuorta

  • rypsiöljyä paistamiseen

  • appelsiinikastike naisen annos
  • 10 g rypsiöljyä

  • 1/2 appelsiinin mehu

  • 1/2 appelsiini paloina

  • 1 tl raastettua appelsiininkuorta

  • 2 rkl erytritolia

  • lettu miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 1 1/2 dl mantelimaitoa

  • 15 g mantelijauhoa

  • 1 1/2 tl psylliumia

  • ripaus suolaa

  • 1 2/3 tl raastettua appelsiininkuorta

  • rypsiöljyä paistamiseen

  • appelsiinikastike miehen annos
  • 15 g rypsiöljyä

  • 1/2 appelsiinin mehu

  • 1/2 appelsiini paloina

  • 2 tl raastettua appelsiininkuorta

  • 3 rkl erytritolia

Ohjeet

  • Sekoita kananmuna ja mantelimaito.
  • Yhdistä kuivat aineet toisessa kulhossa.
  • Sekoita kuivat aineet kananmuna-mantelimaitoseokseen.
  • Paista lettu öljyssä.
  • Valmista kastike. Laita kattilan pohjalle öljy, appelsiininmehu ja appelsiininkuoriraaste. Lämmitä seos. Lisää erytritoli ja appelsiininpalat. Lämmitä varovasti vielä hetki.
  • Kaada kastike letun päälle ja nauti.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!