Lettu appelsiinikastikkeella
1
Annosta15
minutesAppelsiinikastikkeella päällystetyt letut ovat ihanan täydellinen aamunaloitus.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- lettu naisen annos
2 kananmunaa
1 dl mantelimaitoa
10 g mantelijauhoa
1 tl psylliumia
ripaus suolaa
1 tl raastettua appelsiininkuorta
rypsiöljyä paistamiseen
- appelsiinikastike naisen annos
10 g rypsiöljyä
1/2 appelsiinin mehu
1/2 appelsiini paloina
1 tl raastettua appelsiininkuorta
2 rkl erytritolia
- lettu miehen annos
3 kananmunaa
1 1/2 dl mantelimaitoa
15 g mantelijauhoa
1 1/2 tl psylliumia
ripaus suolaa
1 2/3 tl raastettua appelsiininkuorta
rypsiöljyä paistamiseen
- appelsiinikastike miehen annos
15 g rypsiöljyä
1/2 appelsiinin mehu
1/2 appelsiini paloina
2 tl raastettua appelsiininkuorta
3 rkl erytritolia
Ohjeet
- Sekoita kananmuna ja mantelimaito.
- Yhdistä kuivat aineet toisessa kulhossa.
- Sekoita kuivat aineet kananmuna-mantelimaitoseokseen.
- Paista lettu öljyssä.
- Valmista kastike. Laita kattilan pohjalle öljy, appelsiininmehu ja appelsiininkuoriraaste. Lämmitä seos. Lisää erytritoli ja appelsiininpalat. Lämmitä varovasti vielä hetki.
- Kaada kastike letun päälle ja nauti.