Lihapullia ja parsakaalia

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Lihapullat nautitaan parsakaalin ja maustettujen tomaattien kanssa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g naudan paistijauhelihaa tai 120 g soijarouhetta

  • 1 muna

  • 1 sipuli hienoksi silputtuna

  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna

  • 1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna

  • 1 rkl mantelijauhoja

  • 1 tl suolaa

  • 4 rkl paseerattua tomaattia

  • 20 g oliiviöljyä

  • parsa naisen annos
  • 1 parsakaali paloiteltuna

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 tl sinappia

  • ½ tl suolaa

  • 2 tl sitruunamehua

  • mustapippuria

  • tomaatit naisen annos
  • 12 kirsikkatomaattia puolitettuina

  • 1 valkosipulinkynttä viipaloituina

  • 10 g oliiviöljyä

  • miehen annos
  • 450 g naudan paistijauhelihaa tai 180 g soijarouhetta

  • 1 muna

  • 1 sipuli hienoksi silputtuna

  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna

  • 1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna

  • 1 rkl mantelijauhoja

  • 1 tl suolaa

  • 4 rkl paseerattua tomaattia

  • 30 g oliiviöljyä

  • parsa miehen annos
  • 1 ,5 parsakaali paloiteltuna

  • 30 g oliiviöljyä

  • 1 tl sinappia

  • ½ tl suolaa

  • 2 tl sitruunamehua

  • mustapippuria

  • tomaatit miehen annos
  • 15 kirsikkatomaattia puolitettuina

  • 1 valkosipulinkynttä viipaloituina

  • 15 g oliiviöljyä

Ohjeet

  • Yhdistä naudan paistijauheliha tai liotettu soijarouhe, muna, sipulit, mantelijauho, paseerattu tomaatti, oliiviöljy ja mausteet keskenään. Pyörittele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille lihapullia (kolmella jaollinen määrä) ja paista uunissa 210 asteessa noin 20-25 minuuttia.
  • Valmista tomaatit. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja laita kulhoon. Lisää öljy ja viipaloitu valkosipulinkynsi.
  • Valmista parsakaali. Keitä tai höyrytä parsakaali kypsäksi. Sekoita keskenään muut ainekset ja lisää kypsän parsakaalin joukkoon.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa lihapullista, parsakaalista ja tomaateista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!