Linssiletut sienitäytteellä

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Linsseistä valmistuu ihanat rapsakat letut jotka täytetään maukkaalla sienitäytteellä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • linssiletut naisen annos
  • 70 g kuivattuja punaisia linssejä + kiehuvaa vettä liotukseen

  • 2 dl vettä

  • 1/4 tl suolaa

  • öljyä paistamiseen

  • täyte naisen annos
  • 150 g herkku- tai siitakesieniä

  • 1 kpl valkosipulinkynsi

  • 1 rkl soijakastiketta

  • ripaus mustapippuria rouhittuna

  • 50 g pinaattia

  • 100 g serranon kinkkua tai 100 g Bon vegan kasvisleikkelettä

  • 50 g turkkilaista jogurttia

  • linssiletut miehen annos
  • 120 g kuivattuja punaisia linssejä + kiehuvaa vettä liotukseen

  • 3 1/2 dl vettä

  • 1/4 tl suolaa

  • öljyä paistamiseen

  • täyte miehen annos
  • 200 g herkku- tai siitakesieniä

  • 1 kpl valkosipulinkynsi

  • 1 rkl soijakastiketta

  • ripaus mustapippuria rouhittuna

  • 50 g pinaattia

  • 150 g serranon kinkkua tai 150 g Bon vegan kasvisleikkelettä

  • 100 g turkkilaista jogurttia

ohjeet

  • Keitä linsseja noin 15 minuttia, niin että ne ovat pehmenneet.
  • Lisää valutetut linssit, vesi ja suola sauva- tai tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna ½ tl öljyä paistinpannulla ja annostele puolet taikinasta pannulle. Levitä varovaisesti tasaiseksi letuksi. Paista keskilämmöllä 2–3 minuuttia per puoli. Paista loppu taikina samoin.
  • Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista sieniä pannulla, kunnes niistä haihtuu neste ja ne saavat väriä. Lisää valkosipuli paiston loppuvaiheessa. Mausta soijalla ja pippurilla. Huuhtele ja kuivaa pinaatti.
  • Syö letut sienien, kinkun, pinaatin ja jogurtin kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!