Luumusalaatti tofulla

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Luumu ja vuohejusto ovat loistava makupari jotka täydentävät toisiaan. Vähän hapokkuutta salaattiin tuo vinegretti.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 200 g marinoitua tofua (esim. jalotofu)

  • 120 g salaattisekoitusta

  • 1 kurkku

  • 100 g luumuja

  • 60 g pehmeää vuohenjuustoa

  • (halutessasi timjamia)

  • vinegretti naisen annos
  • 10 g öljyä

  • 2 rkl balsamicoa

  • 1/2 tl suolaa

  • naisen annos
  • 300 g marinoitua tofua (esim. jalotofu)

  • 160 g salaattisekoitusta

  • 1 kurkku

  • 150 g luumuja

  • 90 g pehmeää vuohenjuustoa

  • (halutessasi timjamia)

  • vinegretti miehen annos
  • 15 g öljyä

  • 3 rkl balsamicoa

  • 1/2 tl suolaa

ohjeet

  • Painele tofu kuivaksi talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä.
  • ätä hetkeksi painon alle (esim. leikkuulauta sopii hyvin painoksi tähän).
  • Kuutioi kurkku paloiksi. Leikkaa luumut puoliksi ja poista kivet. Jos luumut on isoja voit paloitella niitä pienemmiksi suupaloiksi.
  • Sekota vinegretin ainekset yhteen pienessä kulhossa ja jätä hetkeksi maustumaan.
  • Pyyhkäise tofun pinnalta vielä painon alla tullut neste. Kuutioi tofu paloiksi. Laita tofun palat pannulle ja paista niin että ne saavat kauniin kullanruskean pinnan.
  • Yhdistä salaattisekoitus, kurkut, luumut ja tofu. Sekoita joukkoon vinegretti.
  • Nostele päälle vielä nokareita pehmeää vuohenjuustoa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!