Makkaraa, pimientos de padrón paprikoita ja tomaattia

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Kesään kuuluu myös toki makkara. Tässä annoksessa sekä proteiini että rasvat tulevat suurimmaksi osaksi makkarasta. Kannattaa valita kuitenkin mahdollisimman lihaisa makkara. Lisukkeena toimii grillattu tomaatti ja pimienteos de padron -paprikat. Voit valmistaa kaikki kerralla tai grillata/valmistaa puolet vasta kun syöt toisen annoksen.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 makkaraa (esim. todella hyvä on Huberin huilu HK Maakarit) tai 200 g soijanakkeja esim. Bon Vegan

  • 200 g pimientos de padron -paprikoita

  • 1 tl oliivi- tai rypsiöljyä

  • sormisuolaa

  • 2 isoa grillitomaattia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • salaattia

  • sinappia

  • ketsuppia

  • miehen annos
  • 3 makkaraa (esim. todella hyvä on Huberin huilu HK Maakarit) tai 300 g soijanakkeja esim. Bon Vegan

  • 400 g pimientos de padron -paprikoita

  • 2 tl oliivi- tai rypsiöljyä

  • sormisuolaa

  • 3 isoa grillitomaattia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • salaattia

  • sinappia

  • ketsuppia

Ohjeet

  • Huuhtele ja kuivaa paprikat. Pyöräytä paprikat öljyssä. Jos teet paprikat grillissä tai pannulla, muista käännellä niitä useasti, jotta ne eivät pala. Uunissa: paahda 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Tee tomaatteihin viillot päälle ja ripsottele suolaa sekä pippuria. Paahda paprikoiden kanssa.
  • Grillaa tai paista makkarat uunissa tai pannulla vihannesten kanssa.
  • Syö sinapin ja ketsupin kanssa.
  • Nosta paprikat jäähtymään ja lisää sormisuola.
  • Syö tällä aterialla puolet makkaroista ja vihanneksista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!