Mangotuorepuuro
Annokset
1
annosValmistusaika
20
minutesMango antaa ihanaa makeutta tuorepuuroon.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
10 g chiansiemeniä
10 g pellavasiemenrouhetta
1 1/2 dl mantelimaitoa
150 g rahkajogurttia
70 g mangoa
ripaus vaniljajauhetta
päälle pähkinöitä tai siemeniä
- miehen annos
15 g chiansiemeniä
15 g pellavasiemenrouhetta
2 dl mantelimaitoa
250 g rahkajogurttia
100 g mangoa
ripaus vaniljajauhetta
päälle pähkinöitä tai siemeniä
ohjeet
- Sekoita chiansiemenet ja pellavasiemenrouhe mantelimaitoon.
- Kuori ja paloittele mango.
- Lisää rahkajogurtti, mangonpalat ja ripaus vaniljaa siemenseokseen.
- Aja seos tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella.
- Anna vetäytyä vähintään 10 minuuttia tai yön yli.
- Ripottele päälle siemeniä tai pähkinöitä ennen syömistä.