Mangotuorepuuro

Annokset

1

annos
Valmistusaika

20

minutes

Mango antaa ihanaa makeutta tuorepuuroon.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 10 g chiansiemeniä

  • 10 g pellavasiemenrouhetta

  • 1 1/2 dl mantelimaitoa

  • 150 g rahkajogurttia

  • 70 g mangoa

  • ripaus vaniljajauhetta

  • päälle pähkinöitä tai siemeniä

  • miehen annos
  • 15 g chiansiemeniä

  • 15 g pellavasiemenrouhetta

  • 2 dl mantelimaitoa

  • 250 g rahkajogurttia

  • 100 g mangoa

  • ripaus vaniljajauhetta

  • päälle pähkinöitä tai siemeniä

ohjeet

  • Sekoita chiansiemenet ja pellavasiemenrouhe mantelimaitoon.
  • Kuori ja paloittele mango.
  • Lisää rahkajogurtti, mangonpalat ja ripaus vaniljaa siemenseokseen.
  • Aja seos tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella.
  • Anna vetäytyä vähintään 10 minuuttia tai yön yli.
  • Ripottele päälle siemeniä tai pähkinöitä ennen syömistä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!