Mannalettu

Annokset

1

annos
Valmistusaika

15

minutes

Kun käytät lettuihin mannasuurimoita, saat niistä mukavan rapsakoita.

Letut kannattaa paistaa miedolla lämmöllä hitaasti, niin ne ehtivät kypsyä myös sisältä ja pysyvät paremmin kasassa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 1 dl vettä

  • 25 g (tummia)mannasuurimoita

  • ripaus suolaa

  • 10 g öljyä paistamiseen

  • 100 g marjoja

  • miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 1 1/2 dl vettä

  • 40 g (tummia)mannasuurimoita

  • ripaus suolaa

  • 15 g öljyä paistamiseen

  • 150 g marjoja

OHJEET

  • Sekoita yhteen kananmunat ja vesi. Lisää mannaryynti sekä ripaus suolaa.
  • Paista lettu öljyssä hitaasti kypsytellen. Hyvä pannu missä paistopinta on ehjä, auttaa ettei lettu jää kiinni pannuun.
  • Syö marjojen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!