Mausteinen kana-kookoskeitto

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Lempeä ja mausteinen kana-kookoskeitto maistuu niin lounaalla kuin päivälliselläkin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 300 g kanasuikaleita tai kanafileitä paloiteltuna tai 240 g Mifu-suikaleita

  • 1 sipuli

  • 10 g ruokaöljyä

  • 1 tl garam masala maustetta

  • 0,5 tl kurkumaa

  • 150 g kookosmaitoa

  • 1 ,5 dl vettä

  • 2 tl inkivääritahnaa

  • 1 tl suolaa

  • 200 g porkkanoita

  • 200 g kukkakaalia

  • Päälle ruohosipulisilppua

  • miehen annos
  • 450 g kanasuikaleita tai kanafileitä paloiteltuna tai 375 g Mifu-suikaleita

  • 1 sipuli

  • 15 g ruokaöljyä

  • 2 tl garam masala maustetta

  • 1 tl kurkumaa

  • 250 g kookosmaitoa

  • 1 ,5 dl vettä

  • 3 tl inkivääritahnaa

  • 1 tl suolaa

  • 250 g porkkanoita

  • 250 g kukkakaalia

  • Päälle ruohosipulisilppua

ohjeet

  • Kuori ja pilko sipuli. Kuumenna ruokaöljy kattilassa.
  • Lisää joukkoon kana tai Mifu-suikaleet, garam masala, kurkuma ja sipuli. Paista sen aikaa, että kanat (tai Mifu on saanut ruskean pinnan) ovat kypsiä. Lisää joukkoon kookosmaito, vesi, inkivääritahna ja suola. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia.
  • Kuori ja pilko porkkanat ja paloittele kukkakaali. Lisää kasvikset keittoon ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Kasviksiin saa jäädä purutuntumaa.
  • Lisää ruohosipuli annoksen päälle tarjoiltaessa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!