Mausteinen kanapelti

Annokset

3

annosta
Aktiivinen valmistusaika

15

minutes
Kokonaisvalmistusaika

45

minutes


Tämä kanapelti on helppo ja maistuva arjen ruoka. Valmistukseen ei mene kuin hetki ja pellille voit lisätä myös muita kasvisten loppuja mitä kaapista sattuu löytymään. Tai voit korvata kasvikset pakasteen juuressekoituksella ja näin aktiiviseen valmistamiseen ei mene kuin 5 minuuttia.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • naisen annos
  • 300 g kanafileita tai -leikkeitä tai 300 g tofua

  • 1 (n. 300 g) munakoiso

  • 1 (n. 200 g) palsternakka

  • 300 g tomaatteja

  • marinadi naisen annos
  • 1 tl curry-tahnaa

  • 20 g öljyä

  • 1 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • chilimajoneesi naisen annos
  • 60 g majoneesia

  • 1/2 tl srirachaa

  • miehen annos
  • 450 g kanafileita tai -leikkeitä tai 450 g tofua

  • 1 (n. 300 g) munakoiso

  • 2 (n. 400 g) palsternakkaa

  • 400 g tomaatteja

  • marinadi miehen annos
  • 1 1/2 tl curry-tahnaa

  • 30 g öljyä

  • 1 1/2 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • chilimajoneesi miehen annos
  • 100 g majoneesia

  • 1 tl srirachaa

OHJEET

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteseen.
  • Kuori ja viipaloi palsternakka. Viipaloi munakoiso.
  • Jos käytät tofua viipaloi tofu ja kuivaa pinta.
  • Asettele vihannekset ja kanan palat pellille. Jos käytät tofua, älä laita vielä tofua pellille.
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään. Sivele marinadia kanojen/tofujen päälle sekä kasviksiin. Tässä hyvänä apuna on pulla- tai grillisuti.
  • Työnnä pelti uuniin ja paista noin 30 minuuttia, niin että vihannekset on kypsyneet. Jos käytät tofua, lisää tofu pellille noin viimeiseksi 10 minuutiksi. Varo ettei se kovetu liikaa.
  • Ruuan kypsyessä sekoita chilimajoneesin ainekset yhteen.
  • Syö ruoka majoneesin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!