Meloni-katkarapukeitto

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tässä raikkaassa keitossa on maut kohdallaan. Siinä kohtaa melonin makeus, chilin tulisuus ja avokadon kermaisuus.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 1/2 cantaloupe-meloni

  • 2/3 kurkku

  • 140 g avokadoa

  • 1/2 tl srirachaa (tai jos haluat tulisempaa, niin lisää maun mukaan)

  • 1/2 tl suolaa

  • pippuria

  • 300 g katkarapuja

  • 1 limen mehu

  • 1/2 punainen chili

  • 1/2 dl tuoretta korianteria

  • suolaa

  • miehen annos
  • 1/2 cantaloupe-meloni

  • 1 kurkku

  • 200 g avokadoa

  • 1 tl srirachaa (tai jos haluat tulisempaa, niin lisää maun mukaan)

  • 1/2 tl suolaa

  • pippuria

  • 400 g katkarapuja

  • 1 limen mehu

  • 2/3 punainen chili

  • 2/3 dl tuoretta korianteria

  • suolaa

ohjeet

  • Sulata katkaravut. Poista chilin siemenet ja hienonna chili sekä korianteri. Yhdistä katkaravut, chili, limen mehu, hienonnettu korianteri ja suola. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
  • Poista melonin siemenet ja koverra hedelmäliha irti. Kuori kurkku ja poista siemenet. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra sisältö. Yhdistä meloni, kurkku, avokado, sriracha ja suola. Soseuta teho- tai sauvasekoittimella. Maista ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa. Jäähdytä kylmäksi.
  • Lisää katkaravut keiton päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!