Misomarinoitua lohta, piparjuuri-fenkoliremouladea ja kaalisalaattia

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Misomarinoitu lohen marinadi sekoitellaan vain kolmesta raaka-aineesta.  Kaalisalaatin ja piparjuuri-fenkoliremouladen voit tehdä jo vaikka edellsipäivän valmiiksi maustumaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • misomarinoitu lohi naisen annos
  • 300 g lohiviipale

  • 30 g misotahnaa

  • 1 rkl soijakastiketta

  • 1 1/2 rkl riisiviinietikkaa

  • piparjuuri-fenkoliremoulade naisen annos
  • 1 pieni fenkoli ohueksi siivutettuna

  • 2 rkl piparjuurta raastettuna

  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

  • 30 g majoneesia

  • 100 g creme fraichea (12%)

  • kaalisalaatti naisen annos
  • 1/2 pieni (varhais)kaali

  • 20 g oliiviöljyä

  • 3 rkl valkoviinietikkaa

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 1 tl oreganoa

  • misomarinoitu lohi miehen annos
  • 450 g lohiviipale

  • 40 g misotahnaa

  • 1 1/2 rkl soijakastiketta

  • 2 rkl riisiviinietikkaa

  • piparjuuri-fenkoliremoulade miehen annos
  • 1 fenkoli ohueksi siivutettuna

  • 3 rkl piparjuurta raastettuna

  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

  • 60 g majoneesia

  • 150 g creme fraichea (12%)

  • kaalisalaatti miehen annos
  • 2/3 pieni (varhais)kaali

  • 30 g oliiviöljyä

  • 4 rkl valkoviinietikkaa

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 1 1/2 tl oreganoa

ohjeet

  • Nypi lohi ruodottomaksi.
  • Sekoita misotahna, soijakastike ja viinietikka sekaisin.
  • Sivele marinadi lohen pintaan ja anna marinoitua sillä aikaa kun teet salaatit.
  • Siivuta fenkoli ohueksi. Sekoita kaikki piparjuuri-fenkoliremouladen ainekset sekaisin kannellisessa purkissa.
  • Siivuta kaali ohueksi suikaleeksi. Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen ja jätä maustumaan lohen paistamisen ajaksi.
  • Paista lohi grillissä tai pannulla noin 10 minuuttia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!