Misomarinoitua lohta, piparjuuri-fenkoliremouladea ja kaalisalaattia
3
annosta45
minutesMisomarinoitu lohen marinadi sekoitellaan vain kolmesta raaka-aineesta. Kaalisalaatin ja piparjuuri-fenkoliremouladen voit tehdä jo vaikka edellsipäivän valmiiksi maustumaan.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- misomarinoitu lohi naisen annos
300 g lohiviipale
30 g misotahnaa
1 rkl soijakastiketta
1 1/2 rkl riisiviinietikkaa
- piparjuuri-fenkoliremoulade naisen annos
1 pieni fenkoli ohueksi siivutettuna
2 rkl piparjuurta raastettuna
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
30 g majoneesia
100 g creme fraichea (12%)
- kaalisalaatti naisen annos
1/2 pieni (varhais)kaali
20 g oliiviöljyä
3 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 tl oreganoa
- misomarinoitu lohi miehen annos
450 g lohiviipale
40 g misotahnaa
1 1/2 rkl soijakastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
- piparjuuri-fenkoliremoulade miehen annos
1 fenkoli ohueksi siivutettuna
3 rkl piparjuurta raastettuna
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
60 g majoneesia
150 g creme fraichea (12%)
- kaalisalaatti miehen annos
2/3 pieni (varhais)kaali
30 g oliiviöljyä
4 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 1/2 tl oreganoa
ohjeet
- Nypi lohi ruodottomaksi.
- Sekoita misotahna, soijakastike ja viinietikka sekaisin.
- Sivele marinadi lohen pintaan ja anna marinoitua sillä aikaa kun teet salaatit.
- Siivuta fenkoli ohueksi. Sekoita kaikki piparjuuri-fenkoliremouladen ainekset sekaisin kannellisessa purkissa.
- Siivuta kaali ohueksi suikaleeksi. Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen ja jätä maustumaan lohen paistamisen ajaksi.
- Paista lohi grillissä tai pannulla noin 10 minuuttia.