Nektariini-fetasalaatti ja grillattua kanaa

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes
Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • salaatti naisen annos
  • 1 ruukku salaattia

  • 200 g nektariinia

  • 1 kurkku

  • 2 vartta kevätsipulia

  • tuoretta basilikaa

  • 60 g fetaa

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1/2 sitruunan mehu

  • naisen annos
  • 300 g kanan paistileikkeitä tai 300 g tofua

  • marinadi naisen annos
  • 1/2 sitruunan mehu

  • 1 sitruunan raastettu kuori

  • 1 tl oreganoa

  • 1 tl korianteria

  • 1 tl minttua

  • 10 g öljyä

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • salaatti miehen annos
  • 1 ruukku salaattia

  • 300 g nektariinia

  • 1 kurkku

  • 3 vartta kevätsipulia

  • tuoretta basilikaa

  • 120 g fetaa

  • 15 g oliivi- tai rypsöljyä

  • 1/2 sitruunan mehu

  • miehen annos
  • 450 g kanan paistileikkeitä tai 450 g tofua

  • marinadi miehen annos
  • 1/2 sitruunan mehu

  • 1 sitruunan raastettu kuori

  • 1 ,5 tl oreganoa

  • 1 ,5 tl korianteria

  • 1 ,5 tl minttua

  • 15 g öljyä

  • 1 ,5 tl suolaa

  • 2/3 tl mustapippuria

OHJEET

  • Valmista ensin marinadi sekoittamalla kaikki ainekset yhteen. Laita kanat tai siivutettu tofu marinadiin vähintään siksi aikaa, kun teet salaatin, voit jättää marinoitumaan pitemmäksikin aikaa esim. yön yli.
  • Huuhtaise salaatti ja revi salaatin lehdet kulhon pohjalle salaatin pohjaksi.
  • Pese ja viipaloi nektariini.
  • Halkaise kurkku pituussuunnassa ja kaiverra sisus pois (näin salaatista ei tule niin vetistä). Viipaloi puolikkaat puolikuiksi.
  • Silppua kevätsipuli ja basilikaa.
  • Yhdistä salaatin ainekset ja murustele päälle fetaa. Lorauta päälle vielä oliiviöljyä ja sitruunamehua.
  • Paista kanat tai tofut kypsiksi joko pannulla tai grillissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!