Noritaskut

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Noritaskujen ainekset voi valmistaa etukäteen, mutta varsinainen kasaaminen kannattaa tehdä hetki ennen ruokailua. Osan sisällöstä voi dippailla erikseen, jos tuntuu, että yhdestä noritaskusta tulee liian suuri.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g lohifileetä

  • 6 porkkanaa

  • 1 kurkku

  • 210 g avokadoa

  • 60 g majoneesia

  • 3 -6 norilevyä

  • soijakastiketta

  • wasabitahnaa

  • miehen annos
  • 450 g lohifileetä

  • 6 porkkanaa

  • 1 kurkku

  • 300 g avokadoa

  • 90 g majoneesia

  • 3 -6 norilevyä

  • soijakastiketta

  • wasabitahnaa

Ohjeet

  • Kuori porkkanat ja paloittele tikuiksi. Leikkaa kurkku noin 7 cm pituisiksi tikuiksi. Leikkaa avokado suikaleiksi.
  • Poista lohesta nahka ja leikkaa siitä noin 5 cm pituisia ja parin sentin levyisiä paloja. Paista pannulla kypsiksi.
  • Leikkaa norilevyt kulmasta kulmaan, jotta niistä tulee kolmion muotoisia. Kasaa täytteet leveän sivun keskelle, lisää majoneesi ja taittele kulmat kohti keskustaa. Jos taskuista tulee liian isoja suupaloiksi, voit jättää osan täytteistä dipattavaksi sellaisenaan.
  • Laita pieneen kippoon soijakastiketta ja sekoita joukkoon pieni määrä wasabitahnaa. Dippaa noritaskut seoksessa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa noritaskuista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!