Olivian kana

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Toiveresepti! Tämä resepti on jälleen helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Kana on maukkaan rapsakka leivityksen ansiosta ja kermainen kastike viimeistelee ruoan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • NAISEN ANNOS
  • 400 g broilerin rintafileitä tai filepihvejä tai 400 g tofua

  • 20 g mantelijauhoja

  • 10 g öljyä

  • 150 g tuoreita herkkusieniä

  • 400 g babyporkkanoita (pakaste)

  • 200 g ruokakermaa (10%)

  • 100 g creme fraichea (12%)

  • 1 1/2 rkl soijakastiketta

  • 2 tl rosepippuria

  • MIEHEN ANNOS
  • 600 g broilerin rintafileitä tai filepihvejä tai 600 g tofua

  • 30 g mantelijauhoja

  • 15 g öljyä

  • 200 g tuoreita herkkusieniä

  • 600 g babyporkkanoita (pakaste)

  • 300 g ruokakermaa (10%)

  • 200 g creme fraichea (12%)

  • 2 1/2 rkl soijakastiketta

  • 3 tl rosepippuria

ohjeet

  • Leikkaa kanafileet puoliksi tai viipaloi tofu. Ripottele mantelijauhot kanan/tofun päälle ja paista pannulla öljyssä. Kaada uunivuokaan.
  • Viipaloi herkkusienet ja paista kevyesti pannulla. Kaada sienet kana/tofupalojen sekaan vuokaan.
  • Lisää jäiset babyporkkanat.
  • Valmista kastike sekoittamalla kerma, creme fraiche, rosepippuri ja soijakastike keskenään.
  • Lisää kastike vuokaan.
  • Hauduta uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia kunnes kana on kypsää ja porkkanat pehmenneitä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!